Για τα οχήματα που κινούνται επί του Αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ προς Αθήνα, πραγματοποιείται αμφιδρόμηση της κυκλοφορίας με είσοδο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη από την Χ/Θ 284+700 έως την Χ/Θ 291+750, λόγω φθοράς στο οδόστρωμα στη Χ/Θ 287 του αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης.
Τα οχήματα που κινούνται επί του Αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ από Θεσσαλονίκη με προορισμό τον Αλμυρό, θα εξέρχονται στον κόμβο Μικροθηβών, αριστερά στην Ε.Ο. Βόλου – Φαρσάλων, δεξιά στον ανατολικό.

Έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Ριζομύλου – Καναλίων, από τη διασταύρωσή της με την παράπλευρη της Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου μέχρι τα Κανάλια.

Έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Βόλου – Καναλίων, από το χωριό Κερασιά έως και το χωριό Κανάλια.

Έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Αγιάς – Βόλου, από το χωριό Κανάλια έως τα όρια του νομού Μαγνησίας προς το χωριό Καλαμάκι του νομού Λάρισας.

Έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτωνστην Ε.Ο. Βόλου – Ζαγοράς (Άνω κλάδος) οδός Ιωλκού μετά τη γέφυρα του Γηροκομείου Βόλου και μέχρι τη θέση Αηδονοφωλιές.

Έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Στεφανοβικείου – Μεγάλου Μοναστηρίου, από τη διασταύρωση με την

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική οδό Βόλου – Ζαγοράς (Άνω κλάδος) από τη Χ/Θ 4+760 (Ανακασιά) έως τη Χ/Θ 5+810 (Άλλη Μεριά) πραγματοποιείται μόνο για τα οχήματα μέχρι 1,5 τόνο.

Έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Αγ. Αποστόλων στην Άλλη Μεριά από την οδό Εθν. Αντιστάσεως και μέχρι τη διασταύρωσή της με την Ε.Ο. Βόλου Ζαγοράς (Άνω κλάδος) στη Χ/Θ 5+810.

Επιπλέον, η κυκλοφορία στην Eθνική οδό Βόλου – Ζαγοράς (άνω κλάδος) από Χ/Θ 23+720 (Χάνια) έως Χ/Θ 42+180 (Ζαγορά), ισχύει για τα οχήματα κάτω των 15 τόνων.

Ισχύουν οι διακοπές κυκλοφορίας:
στην επαρχιακή οδό Χανίων – Δράκειας,
στην επαρχιακή οδό Αγίου Ονουφρίου – Μακρυνίτσας (μέσω Κουκουράβας),
στην επαρχιακή οδό Πορταριάς – Μακρυνίτσας,
στην εθνική οδό Βόλου – Ζαγοράς (κάτω κλάδος) από Χ/Θ 63+910 (Κισσό) μέχρι Χ/Θ 57+650 (Μούρεσι),
στην εθνική οδό Βόλου – Ζαγοράς (κάτω κλάδος) από Χ/Θ 68+690 (Μακρυράχη) μέχρι Χ/Θ 65+310 (Ανήλιο),
στην επαρχιακή οδό Αγριάς – Δράκειας &
στην επαρχιακή οδό Ζαγοράς – Πουρίου.

Έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στην Επαρχιακή Οδό Βελεστίνου – Μικρού Περιβολακίου, από το χωριό Χλόη και μέχρι τη διασταύρωσή της με το παράπλευρο οδικό δίκτυο της ΠΑΘΕ.

Έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στα ακόλουθα σημεία:
-στην παράλληλη οδό με το φράγμα της λίμνης Κάρλας στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας, από τη συμβολή της με την Επαρχιακή οδό Ριζομύλου – Καναλίων και μέχρι τα όρια του νομού Μαγνησίας προς το χωριό Καλαμάκι του νομού Λάρισας,

-στην παράλληλη οδό με το φράγμα της λίμνης Κάρλας στα Κανάλια Μαγνησίας, από τη συμβολή της με την Επαρχιακή οδό Ριζομύλου – Καναλίων και μέχρι τέλος του φράγματος.

Η κίνηση των οχημάτων για το χωριό Ανθότοπο Αλμυρού πραγματοποιείται μέσω της γέφυρας ανάμεσα στα χωριό Νεράιδα – Ανθότοπο, μόνο για οχήματα μέχρι 3,5 τόνους.

Έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως από τη συμβολή της με την οδό Ρήγα Φεραίου και μέχρι το Νηπιαγωγείο της Άλλης Μεριάς στον αριθμό 11, στην Άλλη Μεριά Μαγνησίας.

Στην εθνική οδό Βόλου – Ζαγοράς (κάτω Κλάδος) από τη χ/θ 17+790 (Καλά Νερά) έως τη χ/θ 21+000 (Κορώπη), η διέλευση των οχημάτων γίνεται από ένα ρεύμα εναλλάξ μέσω σιδηροκατασκευασμένης γέφυρας από τον Ε.Σ. στα Καλά Νερά, με μέγιστο βάρος διέλευσης οχημάτων 16 τόνους.

Έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στο δεξιό και αριστερό τμήμα του παράπλευρου οδικού δικτύου του Αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ, από τον Α/Κ Βελεστίνου έως τα όρια του νομού Μαγνησίας με το νομό Λάρισας, λόγω εκτέλεσης εργασιών, έως την πλήρη αποκατάσταση των βλαβών στο ανωτέρω τμήμα του οδικού δικτύου.