Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας ΒΟΛΟΥ σε συνεργασία με τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας

Θα δείξουν την τεχνική Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ)

  

Η “Βασική Υποστήριξη της ζωής” ΚΑΡΠΑ περιλαμβάνει τη βασική γνώση και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την αντιμετώπιση απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων. Αυτές μπορεί να είναι: μια απειλητική καρδιακή προσβολή, αιφνίδια κατάρρευση, σοβαρή αιμορραγία και πνιγμονή (σταμάτημα της αναπνοής από ξένο σώμα, που αποφράζει τη δίοδο του αέρα προς τους πνεύμονες). Πρέπει να γνωρίζετε πότε και πώς θα καλέσετε ένα ασθενοφόρο ή άλλη ιατρική βοήθεια οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.

Στη σημερινή ροή της εκπομπής Ennitime is a good time με την Έννη Λεβέντη, ο κ. Παλάτζας Κώστας από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, έστειλε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Aκούστε εδώ τη συνέντευξη:

Είναι πραγματικά σημαντικό να μπορείς να σώσεις έναν ανθρωπο!

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας που θα κάνει την παρουσίαση, από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου, και από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου.

Ο ΣΔΥΒ καλεί όλα τα μέλη του συλλόγου και κάθε πολίτη της Μαγνησίας να παρευρεθεί στην τόσο σημαντική αυτή εκδήλωση. Ο καθένας, έχοντας την κατάλληλη εκπαίδευση, μπορεί να σώσει μια ζωή ή να σωθεί ο ίδιος σε μια δύσκολη στιγμή που μπορεί να παρουσιαστεί, με επέμβαση στα κρίσιμα πρώτα λεπτά.

Η συμμετοχή φυσικά είναι ελεύθερη.

Η Εκπαίδευση Βασικής Υποστήριξης Ζωής ΚΑΡΠΑ και χρήση εξωτερικού απινιδωτή, θα γίνει σήμερα Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 18.15 στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου (Επτά Πλατανίων 16).

syn adv group