Η Madonna επέστρεψε στη Νέα Υόρκη και έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά και φρόντισε να μας το ανακοινώσει με μια ανάρτηση στο Instagram. Η μητέρα έξι παιδιών, ποζάρει για μια selfie σε ένα από τα μπάνια της στη Νέα Υόρκη και ανακοίνωσε τα μεγάλα νέα, γράφοντας: “Νέα ζωή, Νέα Υόρκη. Re-Invention”, με μια φωτογραφική μηχανή και emoji μαύρη καρδιά.

Ενώ το Re-Invention ήταν ο τίτλος της έκτης περιοδείας της το 2004, θα μπορούσε επίσης να αναφέρεται στην επερχόμενη βιογραφία της, την οποία σκηνοθετεί.

Οι θαυμαστές της ήταν ενθουσιασμένοι που επέστρεψε στη δουλειά, αλλά οι περισσότεροι φαινόταν πιο ενθουσιασμένοι που επέστρεψε στο μπάνιο της.

“Πανέμορφο. Πέρασε καιρός να σε δούμε σε αυτό το μπάνιο της Νέας Υόρκης !!” έγραψε ένας, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: “Αυτό το λουτρό! Μισώ όλα τα μπάνια μου εξαιτίας της!”

Ένας τρίτος συμφώνησε: “Αυτό είναι το αγαπημένο μου, μακράν”.

Η 62χρονη ζει συνήθως στην Πορτογαλία με τα παιδιά της, αλλά επέστρεψε στην Αμερική νωρίτερα αυτό το μήνα για μια πολύ ειδική οικογενειακή περίσταση – τα 90α γενέθλια του πατέρα της, Silvio Ciccone.

Αποδίδοντας φόρο τιμής την ημέρα, η τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα βίντεο που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια του Re-Invention World Tour και έδειξε ότι ο Silvio προσεύχεται πριν από την έναρξη του show.