O Ρόμπερτ Ντε Νίρο βρίσκεται αυτήν την περίοδο στη Γαλλία για διακοπές. Ομολογουμένως, θα ζούσατε χωρίς αυτήν την πληροφορία. Παρ’ όλα αυτά, κορυφαία ειδησεογραφικά sites όλου του πλανήτη έκριναν πως οι διακοπές του με ‘μυστηριώδη άγνωστη σύντροφο’, με την οποία γιόρτασε και τα 78α του γενέθλια άξιζαν δημοσίευσης. Όσοι έψαξαν καλύτερα, έδωσαν όνομα στη γυναίκα που είναι μαζί με τον Ντε Νίρο: λέγεται Τίφανι Τσεν και είναι καθηγήτρια μεικτών πολεμικών τεχνών. Για την ακρίβεια, όπως μπορείτε να δείτε στο site williamcchen.com οι δυο τους είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα της ταινίας “The Intern”. Η Τσεν ήταν η κοπέλα που έκανε μάθημα τάι τσι στον Ντε Νίρο και την Αν Χέιθαγουεϊ, σε ένα πάρκο.

Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός είχε τραυματιστεί στον τετρακέφαλο, στα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας ‘Killers of the flower moon’ στις αρχές του τρέχοντος έτους. Αυτό είναι το πρώτο του ταξίδι, μετά την ανάρρωση. Ανήμερα των γενεθλίων του, πήρε την Τσεν και πήγαν μια βόλτα με σκάφος, στα ανοιχτά της Αντίμπ (βλ. Κυανή Ακτή) όπου μένει το ζευγάρι σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο.

Για την ιστορία, η δικαστική διαμάχη του Ντε Νίρο με την Γκρέις Χάιταουερ, για την έκδοση διαζυγίου δεν έχει ολοκληρωθεί. Το ζευγάρι έχει χωρίσει από το 2017 και η δικηγόρος του 78χρονου είπε πως “ο πελάτης μου τραυματίστηκε, όπως προσπαθούσε να συντηρήσει την πολυτελή ζωή της εν διαστάσει συζύγου του”.