Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μονεμβασιάς μετά την τραγωδία που εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου προκαλώντας τον θάνατο δύο ανθρώπων.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου που φέρεται να παρέσυρε τη μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν οι δύο άνδρες που κατέληξαν, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφερόμενος στο συμβάν, είπε πως «δεν έγινε και τίποτα», πως δεν είδε τα θύματα και πως δεν κατάλαβε τι έγινε.

Ο άνδρας είναι αγρότης και γνωστός επιχειρηματίας στη Μονεμβασιά καθώς διατηρεί μικρή μονάδα τουριστικών καταλυμάτων.O oδηγός του αυτοκινήτου φέρεται να χτύπησε μηχανάκι, που ήταν σχεδόν σταθμευμένο και στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα. Ο ένας εκ των δύο τραυματίστηκε σοβαρά και έπεσε στο έδαφος, ενώ ο δεύτερος φαίνεται πως παρασερνόταν από το όχημα έως και 300 μέτρα.
Ο οδηγός φαίνεται πως επέστρεψε για να τους χτυπήσει δεύτερη φορά

Έπειτα, σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου spartanews.gr, ο περίπου 45 ετών οδηγός φαίνεται να έκανε αναστροφή και να χτύπησε ξανά τον δεύτερο αναβάτη, παρασέρνοντάς τον για άλλα περίπου 200 μέτρα. Στη συνέχεια, μάλιστα, φέρεται να επέστρεψε στον άνθρωπο που είχε πέσει στο έδαφος κοντά στη μηχανή και τον έσυρε στο οδόστρωμα, για πολλά μέτρα.

Κάτοικοι, έντρομοι, κάλεσαν την αστυνομία η οποία έκανε μεγάλη προσπάθεια για να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του αυτοκίνητου. Μετά από καταδίωξη, οι αστυνομικοί «έριξαν» το περιπολικό πάνω στο αυτοκίνητο του 45χρονου για να καταφέρουν να τον σταματήσουν. Μάλιστα, και ένας πολίτης χρησιμοποίησε το ΙΧ του για να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου.

Παράλληλα, άνθρωποι έντρομοι έτρεχαν να κρυφτούν λέγεται διότι φοβόντουσαν για την ίδια τους τη ζωή, όπως μεταδίδει πάντα το ίδιο μέσο. Επίσης, κάποιοι πολίτες του χτυπούσαν το τζάμι του οδηγού, προσπαθώντας να τον σταματήσουν αλλά αυτός συνέχιζε πατώντας γκάζι. Μετά, ο οδηγός συνελήφθη και κρατείται.
Τέλος, υπογραμμίζεται ότι με τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν υπήρξε κάποια διένεξη μεταξύ των δύο αναβατών της μοτοσικλέτας και του οδηγού του αυτοκινήτου.
Δείτε βίντεο :

https://www.youtube.com/watch?v=YGzc-J1IFGo