Υλικά

120γρ γάλα
280γρ λευκή σοκολάτα (κουβερτούρα)
380γρ γιαούρτι 5% 

Για το σερβίρισμα
φρούτα

Εκτέλεση
Βάζουμε το γάλα με την κουβερτούρα σε μία κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε τη μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Αφού λιώσει η σοκολάτα αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά και προσθέτουμε το γιαούρτι. Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μια βελούδινη κρέμα. Βάζουμε το μείγμα σε μπολάκια και τοποθετούμε στο ψυγείο για 3 ώρες. Σερβίρουμε με φρούτα και απολαμβάνουμε!