Στη μεγάλη οθόνη αναμένεται να μεταφερθεί η άκρως επιτυχημένη παγκόσμια περιοδεία της Μπιγιονσέ με τίτλο «Renaissance» («Αναγέννηση»), ικανοποιώντας τα εκατομμύρια τους θαυμαστές που δεν μπόρεσαν να βρεθούν στις πολυπόθητες συναυλίες της.

Από την άκρως πετυχημένη περιοδεία της με τίτλο «Renaissance» που ευθύνεται για… άνοδο του πληθωρισμού απ’ όπου πέρασε

Πηγές αναφέρουν ότι η διάσημη τραγουδίστρια και performer βρίσκεται στο τελικό στάδιο συζητήσεων και διαπραγματεύσεων με την «AMC Theaters».

Προκειμένου να μεταφερθεί στον κινηματογράφο ο κύκλος των συναυλιών της που πλέον θεωρείται «φαινόμενο».

Καθώς η επίδραση που έχει στο κοινό που τις παρακολουθεί, γίνεται πλέον αντικείμενο επιστημονικής μελέτης. Ενδεχομένως, αυτό να συμβεί μέχρι το τέλους του έτους.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κινηματογραφική ταινία αναμένεται να περιέχει σκηνές από τις κορυφαίες εμφανίσεις της στη σκηνή από το 2023, καθώς και αποκλειστικά βίντεο από την παγκόσμια… «αναγεννησιακή» της περιοδεία.

Το κινηματογραφικό εγχείρημα αναμένεται, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, να βγει στις αίθουσες την 1η Δεκεμβρίου και εκτιμάται ότι θα φτάσει σε πωλήσεις εισιτηρίων τα 560 εκατομμύρια δολάρια.

Φαντασμαγορικά γενέθλια στην τουρνέ της

Έκανε θραύση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το τριήμερο εορτασμών των γενεθλίων της Μπιγιονσέ, στις αρχές Σεπτεμβρίου, καθώς κορυφώθηκε η παρουσία των διάσημων φίλων της που πήγαν στα live της μέχρι τότε στην τουρνέ της.

Έκλεισε τα 42 της χρόνια η βασίλισσα της σκηνής και το γιόρτασε φαντασμαγορικά, με τη θρυλική Νταϊάνα Ρος να της λέει το γενέθλιο τραγούδι και να παρασύρει και τους χιλιάδες θαυμαστές της στο εντυπωσιακό στιγμιότυπο. Το παρών έδωσε και η Άντζελα Μπάσετ.

Στο Λος Άντζελες, στο γήπεδο SoFi, βρέθηκαν: η Λίζο, η Αντέλ, η Ζεντάγια, η Κέιτ Πέρι, η Κέιτ Χάντσον, ο Τομ Χόλαντ, η Σοφία Βεργκάρα.

Η Κιμ Καρντάσιαν, μαζί με την κόρη της Νορθ Γουέστ, την αδερφή της Κλόε Καρντάσιαν και την ανιψιά της, Πένελοπε Ντίσικ, καθώς και την Κρις Τζένερ. Η Κέλυ Ρόουλαντ, η Κέρι Ουάσιγκτον, καθώς και η Μέγκαν Μάρκλ, με τον Χάρι και τη μητέρα της βρέθηκαν μέσα στους εκλεκτούς καλεσμένους της μεγάλης σταρ.