Η Μπιγιόνσε και ο σύζυγός της Jay-Z πλήρωσαν το ιλιγγιώδες ποσό των 200 εκατομμυρίων δολαρίων για το νέο τους σπίτι στην Καλιφόρνια, καθιστώντας το με αυτή την αγορά το πιο ακριβό σπίτι που έχει πουληθεί ποτέ στη συγκεκριμένη πολιτεία, σύμφωνα με το TMZ.

Το ακίνητο περίπου 3.000 τετραγωνικών μέτρων στο Μαλιμπού σχεδιάστηκε από τον Ιάπωνα αρχιτέκτονα Tadao Ando, ο οποίος δημιούργησε και την έπαυλη του Κάνιε Γουέστ, ύψους 57,3 εκατομμυρίων δολαρίων, που απέκτησε κατά τη διάρκεια του διαζυγίου του με την Κιμ Καρντάσιαν.

Το σπίτι ανήκε προηγουμένως στον συλλέκτη έργων τέχνης Γουίλιαμ Μπελ και του πήρε 15 χρόνια για να το χτίσει, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Το ζευγάρι των μουσικών φέρεται να έκανε μια πολύ καλή συμφωνία για την αγορά, καθώς στην πραγματικότητα ήταν η κατοικία ήταν εισηγμένη για 295 εκατομμύρια δολάρια.

Αυτή η επένδυση φέρεται να είναι επίσης το δεύτερο ακριβότερο συμβόλαιο ακινήτων στη χώρα, καθώς ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη πωλήθηκε προηγουμένως για 238 εκατομμύρια δολάρια.

Οι θαυμαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχαν ανάμεικτες αντιδράσεις για τη νέα αγορά του ζευγαριού. Αρκετοί θεώρησαν την αγορά «υπερβολική» και κάποιοι αποκάλεσαν την Μπιγιόνσε και τον Jay-Z «καπιταλιστές».

«Κανένας άνθρωπος σε μια φυσιολογική κοινωνία δεν θα έπρεπε να έχει τόσο μεγάλο πλούτο», έγραψε ένα άτομο στο Twitter.

«Ποιος σ**** αγοράζει ένα σπίτι που κοστίζει τόσο πολύ, αυτό είναι τόσο άχρηστο θα μπορούσατε να αγοράσετε ΤΟΣΟ πολλές εκτάσεις για να σώσετε τη γη αλλά προτιμάτε να το ξοδέψετε σε ένα σπίτι…», έγραψε ένας άλλος.
Άλλοι θαυμαστές, ωστόσο, υπερασπίστηκαν την τεράστια αγορά των μουσικών.
«Μερικοί από εσάς είστε θυμωμένοι που ξοδεύουν τα χρήματά ΤΟΥΣ με τον τρόπο που θέλουν;;;; Σταματήστε να ανησυχείτε για τα χρήματα των διασημοτήτων και πηγαίνετε να βρείτε μια δική σας δουλειά. Είναι ξεκάθαρο ότι όλοι σας είστε τρελά άνεργοι», έγραψε ένας υποστηρικτής του ζευγαριού.
Ο Jay-Z και η Μπιγιονσέ διαθέτουν ένα τεράστιο χαρτοφυλάκιο ακινήτων.
Το 2017, το ζευγάρι – που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2008 και έχει τρία κοινά παιδιά – αγόρασε ένα σπίτι στο Bel-Air για 88 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το TMZ.
Την ίδια χρονιά, η ποπ-σταρ και ο ράπερ πλήρωσαν 26 εκατομμύρια δολάρια για μια έπαυλη 12.000 τετραγωνικών μέτρων στο Χάμπτονς.