Η Jennifer Lopez έχει αποκτήσει δίδυμα με τον Marc Anthony, τον Max και την Emme, τα οποία βρίσκονται πλέον στην εφηβεία τους και συγκεκριμένα, στα 14 τους χρόνια.

Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ, η Λατίνα star στο παρελθόν ταλαιπωρήθηκε πολύ να βρει νταντάδες για τα παιδιά της, μιας και οι απαιτήσεις της ξέφευγαν κατά πολύ από το επίπεδο που θα μπορούσε να θεωρηθεί στο πλαίσιο του φυσιολογικού.

Υπερβολικές ώρες δουλειάς, τεράστιος φόρτος εργασίας καθώς και το γεγονός πως η Jennifer ήθελε μόνο μία γυναίκα για να προσέχει τα δίδυμα, έκαναν τις υποψήφιες νταντάδες να αποχωρούν πριν καλά καλά πιάσουν δουλειά.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες κοντινών της προσώπων, η Λατίνα star δυσκολεύτηκε πολύ να βρει τον κατάλληλο άνθρωπο που θα τη βοηθούσε με τα παιδιά της.

«Κανονικά, οι άνθρωποι που βγάζουν μεγάλα χρηματικά ποσά και έχουν πολλές επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις, προσλαμβάνουν μια νταντά για κάθε παιδί, ειδικά για νεογέννητα. Αλλά είναι σαν η Jennifer να περίμενε η μία νταντά, όχι μόνο να φροντίζει και τα δύο παιδιά, αλλά και να δουλεύει 16 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα», αποκάλυψε στο National Enquirer άτομο από το περιβάλλον της.

Η πρώτη νταντά τα παράτησε μέσα σε μια εβδομάδα και έτσι η διάσημη τραγουδίστρια, προσέλαβε γρήγορα μια δεύτερη. «Προσέλαβαν μια δεύτερη νταντά, η οποία ήταν υπέροχη με τα δίδυμα, αλλά δεν άντεχε να δουλέψει τόσες ώρες χωρίς διάλειμμα. Μετά από εκείνη τη νταντά, το ζευγάρι άρχισε να ψάχνει απεγνωσμένα για την νταντά νούμερο 3», πρόσθεσε η πηγή.
Να που τελικά δεν είναι και τόσο ονειρικό να δουλεύει κανείς για τη JLo…