Ένα νέο δημοσίευμα του Βρετανικού Τύπου αναφέρει ότι τα αδέλφια Gallagher είναι έτοιμα να επαναφέρουν τους Oasis για περιορισμένες συναυλίες μέσα στο 2025.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει η Mirror, οι μάνατζερ των δυο αδελφών εξετάζουν το ενδεχόμενο να γίνουν τέσσερις μεγάλες συναυλίες στο Knebworth που θα συμπέσουν με την 30η επέτειο του άλμπουμ (What’s The Story) Morning Glory ? που θεωρείται από πολλούς το κορυφαίο των Oasis.

Οι πηγές που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα αναφέρουν ότι τα πρόσφατα σχόλια που έκανε ο Noel, αποκαλώντας τον Liam «δειλό», είναι μια προσπάθεια των δυο καλλιτεχνών να τραβήξουν πάνω τους όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Μια άλλη πηγή δήλωσε στην Sun: «Οι ατζέντηδες εξετάζουν κάποιες ημερομηνίες για τον Ιούνιο του 2025. Για τον Liam και τον Noel όλη αυτή η δημόσια αντιπαράθεση είναι για να τραβήξουν την προσοχή. Αμφότεροι πρόκειται να κυκλοφορήσουν προσωπικούς δίσκους και θα περιοδεύσουν για την προώθηση τους μέσα στο 2024, οπότε όλο αυτό τους βοηθάει να βρίσκονται στην επικαιρότητα»


Οι Oasis δεν έχουν εμφανιστεί από το 2009

Το συγκρότημα δεν έχει παίξει μαζί από τον Αύγουστο του 2009, όταν ξέσπασε ένας άσχημος καβγάς ανάμεσα στα αδέλφια λίγο πριν την εμφάνισή τους στο Rock En Seine στο Παρίσι.

Ο Liam με τον Noel είχαν συχνούς καβγάδες αλλά εκείνος αποδείχθηκε το τελειωτικό χτύπημα για το συγκρότημα. Τότε ο Noel Gallagher είχε ανακοινώσει ότι αποχωρεί από το συγκρότημα καθώς, όπως δήλωσε, δεν μπορούσε να δουλέψει ούτε μια μέρα παραπάνω με τον αδερφό του.

Τα εναπομείναντα μέλη των Oasis αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί με το όνομα Beady Eye. Κυκλοφόρησαν δυο άλμπουμ από το 2009 μέχρι το 2014 όταν και ανακοίνωσαν την οριστική διάλυση του συγκροτήματος