Στον Αλέξη Γεωργούλη και τη σχέση τους, αλλά και το αν θα συμμετέχει στη νέα ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Νία Βαρντάλος σε δηλώσεις της.

Η διάσημη ηθοποιός, που βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να δώσει το «παρών» στο συμπόσιο που διοργανώνει το περιοδικό Marie Claire, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» αναφορικά με τον Αλέξη Γεωργούλη, στις πρώτες της σχετικές δηλώσεις μετά τις καταγγελίες σε βάρος του ηθοποιού και ευρωβουλευτή για τα αδικήματα του βιασμού και της πρόκλησης σωματικής βλάβης.

Η ίδια ξεκαθάρισε και το αν ο Αλέξης Γεωργούλης συμμετέχει στην νέα ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3» που βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Σεπτέμβρη του 2023


Νία Βαρντάλος: Με τον Αλέξη Γεωργούλη είμαστε φίλοι 15 χρόνια

«Με τον Αλέξη Γεωργούλη είμαστε φίλοι 15 χρόνια», είπε αρχικά η Νία Βαρντάλος, ενώ απαντώντας στο αν στεναχωρήθηκε με τις καταγγελίες σε βάρος του η ίδια εξήγησε ότι «Πρέπει να διαβάσω για να μάθω τι έγινε, δεν τα ξέρω όλα».

Ακόμη η διάσημη ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι ο Αλέξης Γεωργούλης θα είναι στην ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3», ενώ μίλησε και για την αγάπη της για την Ελλάδα
«Μου αρέσει πάρα πολύ η Ελλάδα, θα ήθελα να μένω μόνιμα εδώ. Όταν ήμασταν εδώ για τα γυρίσματα της ταινίας είπα “γιατί μένω στην Αμερική που έχουμε όλα τα όπλα και όλα αυτά;”. Καλύτερα εδώ νομίζω», είπε χαρακτηριστικά η Νία Βαρντάλος.

«Όλοι οι Έλληνες που μένουμε στο εξωτερικό, λατρεύουμε την Ελλάδα, όχι μόνο για διακοπές. Είναι πιο ήρεμη η Ελλάδα, μυρίζει ωραία, οι Έλληνες θέλουν να είναι καλοί άνθρωποι, αυτό ξεκινάει από την οικογένεια νομίζω», πρόσθεσε η ίδια.