Νεκρός από πυροβολισμούς έπεσε ο ράπερ Trouble, σε ηλικία 34 ετών.

Ο καλλιτέχνης πυροβολήθηκε θανάσιμα την Κυριακή, σε προάστιο της Ατλάντα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο Trouble, το πραγματικό όνομα του οποίου, ήταν Mariel Semonte Orr, πυροβολήθηκε θανάσιμα γύρω στις 3:20 π.μ. την Κυριακή 5 Ιουνίου, στο προάστιο Conyers της Ατλάντα. Οι αρχές βρήκαν τον Orr με μία σφαίρα στο στήθος και διαπιστώθηκε επί τόπου ο θάνατός του. Λίγο πριν το συμβάν είχε εμφανιστεί επί σκηνής.

Ένας ύποπτος, που αναγνωρίστηκε ως ο Τζαμίχαελ Τζόουνς, 33 ετών, από την Ατλάντα, αναζητείται με εντάλματα που βασίζονται σε κατηγορίες για φόνο, εισβολή στο σπίτι και βαριά επίθεση, δήλωσε η Κάντι.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram την Κυριακή, η Def Jam, μια από τις δισκογραφικές εταιρείες του ράπερ, μετέφερε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Trouble.

«Μια αληθινή φωνή για την πόλη του και μια έμπνευση για την κοινότητα που εκπροσωπούσε με υπερηφάνεια», αναφέρει η ανάρτηση.
Ο Orr γεννήθηκε στην Ατλάντα στις 4 Νοεμβρίου 1987 και άρχισε να ραπάρει στην εφηβεία του. Μεταξύ των επιρροών του υπήρξαν οι DMX και Tupac, με τον τοπικό ράπερ Big Bank Black να υπογράφει τελικά τον Orr στην Duct Tape Entertainment.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετούς καριέρας του, ο Orr συνεργάστηκε με τους Young Thug, Drake, The Weeknd, Gucci Mane, Quavo και πολλούς άλλους.

Ο Orr κυκλοφόρησε το ντεμπούτο mixtape του ως Trouble, «December 17th», τον Απρίλιο του 2011, όπου περιλαμβανόταν και η επιτυχία του «Bussin».

Στη συνέχεια κυκλοφόρησε δύο στούντιο άλμπουμ, το «Edgewood» το 2018 και το «Thug Luv» το 2020. Στο τελευταίο συμμετείχαν οι 2 Chainz, Boosie Badazz και Scalez, μεταξύ άλλων, ενώ το «Edgewood» ο Orr συνεργάστηκε με τον Drake στο «Bring It Back» και με τον The Weeknd στο «Come Thru».