Υλικά
20 χουρμάδες χωρίς κουκούτσι
400ml κρέμα καρύδας παχύρρευστη
3-4 κ.σ. κακάο
1 κ.σ. βούτυρο αμυγδάλου
chocolate chips μαύρης σοκολάτας
1 βανίλια
¼ κ.γ. αλάτι
Οδηγίες
Ξεκινήστε μουλιάζοντας τους χουρμάδες σας για περίπου 30 λεπτά σε νερό και θυμηθείτε να έχετε βάλει την κρέμα καρύδας στο ψυγείο για λίγες ώρες πριν τη χρησιμοποιήσετε.

Αφού μουλιάσετε τους χουρμάδες σας, βάλτε τους στο μπλέντερ μαζί με το γάλα καρύδας, προσθέστε το κακάο, το βούτυρο αμυγδάλου, τη βανίλια και το αλάτι και χτυπήστε τα όλα μαζί μέχρι να έχετε μια απαλή μους ως αποτέλεσμα. Αν χρειαστεί, προσθέστε λίγο νερό ή φυτικό γάλα καρύδας για να έχει πιο απαλή υφή.

Στη συνέχεια, βάλτε το μείγμα σε μπολάκια και πασπαλίστε τα τσιπς σοκολάτας. Βάλτε τα στο ψυγείο για 1-2 ώρες και απολαύστε.

Tip
Μπορείτε να παίξετε με διάφορα τόπινγκ, όπως ψιλοκομμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς, τριμμένη καρύδα ή μούρα για έξτρα αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες!