Η Ντόλι Πάρτον ένωσε τις δυνάμεις της με την Κέλι Κλάρκσον για μια νέα «στοιχειωμένη» έκδοση του κλασικού «9 To 5».

Σύμφωνα με το Variety, οι τραγουδίστριες ηχογράφησαν μια νέα εκδοχή του σινγκλ της Πάρτον από το 1980 για ένα επερχόμενο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Still Working 9 To 5».


Η ταινία, σε συν-σκηνοθεσία/παραγωγή του Γκάρι Λέιν, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο φετινό SXSW στο Όστιν του Τέξας.


Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, το Still Working 9 To 5 «εξετάζει την 40ετή εξέλιξη της ανισότητας των φύλων και των διακρίσεων στον χώρο εργασίας από το 1980 και μετά».

«Διερευνά γιατί η ανισότητα στο χώρο εργασίας 40 χρόνια αργότερα δεν ήταν ποτέ ένα ζήτημα για γέλια» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

«Θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα ντοκιμαντέρ μόνο για τη δημιουργία του ντουέτου», είπε ο Λέιν στο Variety.


Μιλώντας για το πώς διαφέρει η νέα έκδοση του «9 To 5» από το πολυαγαπημένο πρωτότυπο, η συν-σκηνοθέτρια/παραγωγός Καμίλε Χάρντμαν εξήγησε πως «Η πρώτη, η αρχική έκδοση της Ντόλι ήταν πολύ αισιόδοξη. Υπήρχε μεγάλη ελπίδα θα έλεγα στο τραγούδι. Και αυτή η νέα εκδοχή είναι λίγο μελαγχολική», είπε, αναγνωρίζοντας τα θέματα της ταινίας για την ανισότητα.


Ο Λέιν συνέχισε λέγοντας ότι η Πάρτον είχε βαφτίσει τη νέα συνεργασία «9 To 5: The Slow Version», λέγοντας ότι είναι «σίγουρα πιο αργή και πιο στοιχειωμένη. Η Κέλι, δεν μπορείτε να πιστέψετε πώς αλλάζει επίσης το τραγούδι. Είναι πραγματικά συγκλονιστικό».