Ενταση, αδρεναλίνη, ανεβασμένοι παλμοί – τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση στην Ελλάδα, οι Iron Maiden επιστρέφουν με ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα. Το Σάββατο 16 Ιουλίου, η στάση της ευρωπαϊκής τους περιοδείας θα είναι το Ολυμπιακό Στάδιο κι εμείς, μετά από καιρό, θα θυμηθούμε πώς είναι να ζεις – όχι απλώς να παρακολουθείς – μία τέτοια συναυλία.

Το show αυτό, που έχουν ήδη δει σχεδόν δύο εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο και το έχουν αγκαλιάσει οι θαυμαστές και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, είναι η πιο εντυπωσιακή εμφάνιση τους συγκροτήματος ως τώρα, με μια set list αγαπημένων κομματιών από τις προηγούμενες δεκαετίες. Φέτος, θα πάρουμε και μία γεύση από το νέο στούντιο άλμπουμ «Senjutsu» των Maiden – το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στη θέση #1 στην Ελλάδα και παίζεται ζωντανά για πρώτη φορά.
Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Bruce Dickinson, έχει χαρακτηρίσει «υπέροχο» το γεγονός ότι η Αθήνα προστέθηκε στην περιοδεία, ενώ ανυπομονεί να δείξει στους fans ότι η αναμονή τόσων ετών, αξίζει πραγματικά. Όλοι μας στο συγκρότημα απολαύσαμε την Legacy περιοδεία για αυτό και περιμένουμε με ανυπομονησία τη στιγμή που θα βγούμε και πάλι στον δρόμο και θα διασκεδάσουμε με όλους τους fans μας που έχουμε τόσο καιρό να δούμε», δήλωσε.

Από την πλευρά του, ο μάνατζερ των Maiden, Rod Smallwood, έκανε λόγο για αλλαγές τόσο στην παραγωγή, όσο και στο setlist, ώστε «να γίνει η Legacy of the Beast tour περισσότερο θεαματική από το αρχικό show», που αναβλήθηκε το 2020, λόγω της πανδημίας, «αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα συμπεριλάβουμε όλα τα στοιχεία της αρχικής περιοδείας και τα αγαπημένα μας Maiden τραγούδια. Θα απολαύσουμε επί σκηνής το Spitfire αεροπλάνο, τον Icarus κι ένα φαντασμαγορικό κι εντυπωσιακό show με φωτιές και πυροτεχνήματα. Θα προσπαθήσουμε ωστόσο να σας ταρακουνήσουμε λίγο, μιας και πλέον ο αγαπημένος μας Trooper Eddie θα έχει σοβαρό ανταγωνισμό σε έναν νέο “Senjutsu κόσμο” τον οποίο θα προσθέσουμε στα σκηνικά».
H παραγωγή και το setlist του The Legacy of the Beast Τour είναι εμπνευσμένα από το βραβευμένο δωρεάν mobile game των Iron Maiden το οποίο είναι διαθέσιμο για να το κατεβάσει όποιος το επιθυμεί σε πλατφόρμα iOS, αλλά και Android.

Πληροφορίες για την προπώληση της συναυλιακής επιστροφής των Iron Maiden το Σάββατο 16 Ιουλίου, στο Ολυμπιακό Στάδιο:

H ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων διεξάγεται μέσω του www.ticketmaster.gr

Όποιος επιθυμεί να αγοράσει το συλλεκτικό hard copy εισιτήριο του (Standing A σε διακεκριμένο χώρο μπροστά στη σκηνή, Standing B για το υπόλοιπο της αρένας), τότε μπορεί να επισκεφθεί κάποιο από τα ακόλουθα συνεργαζόμενα καταστήματα.

Φυσικά σημεία προπώλησης σε όλη την Ελλάδα:

Αθήνα:

Reload Stores (Ακαδημίας 81, τηλ. 2103801464)

Monsterville ( Αγίας Ειρήνης 13, τηλ. 210364 8180)

Θεσσαλονίκη:

Πολυχώρος WE (Λεωφόρος 3ης Σεπτεμβρίου & Γρηγορίου Λαμπράκη, τηλ.: 231 028 4700)

Ιωάννινα:

Rock Indian Café (Ανεξαρτησίας 14, τηλ.: 2651 073190)

Λάρισα:

Snuff (Παπασταύρου 4, τηλ.: 2410258618)

Βόλος:

Μουσικός Οίκος Κεχαΐδης (Κουταρέλια 29 με Δημητριάδος τηλ.: 2421 037891)

Χαλκίδα:

Γαλατικό Χωριό BeerHall (Μητροπολίτου Βασιλείου 58 τηλ.: 2221 083556)

Πάτρα:

Joe Records (Καραϊσκάκη 134, τηλ.: 261 062 0673)

Κρήτη:

Monsterville – Χανιά ( Ποτιέ 17, τηλ. 2821041276)

Monsterville – Ηράκλειο ( Οδός 1866 – 55 Ηράκλειο, τηλ. 2810 227033 )

Περισσότερες πληροφορίες

press@highpriority.gr

***Η συναυλία θα διεξαχθεί με βάση τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα την τρέχουσα περίοδο.