Ο Κορεάτης δημιουργός, ακόρεστης δίψας για δόξα, χρήμα και περιεχόμενο, δηλώνει ότι θα ήθελε τον οσκαρούχο ηθοποιό, διαβόητο για την δυσκολία του να πει «ναι» σε ταινία, αφού ο τελευταίος δήλωσε φαν της σειράς που προλέγει με σατιρική ευστοχία το υπέροχο επόμενο βήμα του θαυμαστού καινούργιου κόσμου μας.
Η είδηση του τίτλου ολοκληρώνεται εδώ, απλά πράγματα, πρέπει να συμβεί κάτι κοσμοϊστορικό για να δεχθεί ο ΝτιΚάπριο κάτι τέτοιο. Για την ώρα τον περιμένουμε στο «Killers of the Flower Moon» – γνωστό και ως γουέστερν-γιοφύρι της Άρτας, που ο Σκορσέζε μοντάρει εδώ και δύο χρόνια, κάτι σκηνές, ακούμε, ξαναγυρίστηκαν και ενδέχεται να το δούμε στις Κάννες του 2023.
Το 2ο «Squid Game» ωστόσο, θα είναι τοποθετημένο στην Κορέα και αυτό, δίχως διεθνείς σταρ, και θα εκκινήσει γυρίσματα το 2023 για να προβληθεί το 2024. Ως τότε θα αρχίσει σιγά-σιγά να εκτυλίσσεται και το αποκύημα της σειράς, με το Netflix να έχει δώσει έναυσμα για το reality «Squid Game: The Challenge», που θα δίνει 4.56 εκατομμύρια στον νικητή – τελευταίο επιζώντα (αστειευόμαστε, για την ώρα). Οι live θάνατοι σε τηλεπαιχνίδι, όχι μια καινούργια ιδέα στο σινεμά, έχουν αργήσει χαρακτηριστικά. Το παιχνίδι θα γυριστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τον δημιουργό της σειράς να ετοιμάζει παράλληλα και μια σατιρική σειρά βασισμένη στο making of της τεράστιας επιτυχίας.
Και κάπως έτσι, η πιο επτυχημένη σειρά στην ιστορία του streaming, θα χρησιμοποιήσει την κριτική του καπιταλισμού της για επιβεβαίωση του καπιταλισμού, εν γένει.
Δέιτε βίντεο :

https://www.youtube.com/watch?v=3BN2g2Xw3hw