Σειρά εκδηλώσεων με θέμα «Rap to Trap» θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 20 Μαΐου, από την Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Let’s be S.M.A.R.T (Successfully Managing Animal Rights Today). Η σειρά εκδηλώσεων φέρνει στην Ελλάδα το φημισμένο στις ΗΠΑ Sterling Davis AKA the Trap King, τον # 1 influencer σχετικά με τις γάτες/ράπερ μουσικό και ειδικό του TNR
Όπως αναφέρει η σχετική πρόσκληση, ο Sterling Davis, θα ενώσει τις δυνάμεις του με τη Let’s be S.M.A.R.T.για μια διεθνή εκστρατεία ευαισθητοποίησης στην Ελλάδα, με σκοπό την εκπαίδευση των τοπικών κοινωνιών σχετικά με τη σημασία του TNR (Trap Neuter Return) αλλά και άλλων σημαντικών θεμάτων σχετικά με την ευημερία των ζώων με στόχο τη βελτίωση της διαχείρισης του αδέσποτου πληθυσμού.

Καθημερινές εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν αποστολές TNR στη Βάρκιζα, τη Σαρωνίδα, τα Μέγαρα και το νησί της Ύδρας, όπου περίπου 200 αδέσποτες γάτες θα μεταφερθούν σε κτηνιάτρους για στείρωση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Φιλανθρωπικό gala στις 14 Μαΐου 2022
Την ίδια στιγμή, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση φιλανθρωπικού γκαλά και δημοπρασίας με θέμα «Νύχτα και Μέρα» στο Varkiza Resort στις 14 Μαΐου 2022! Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Το γκαλά στοχεύει να συγκεντρώσει χρηματικό κεφάλαιο αλλά και να προάγει την έννοια της ευαισθητοποίησης προς τις αδέσποτες γάτες της Ελλάδας, παρέχοντας στους επισκέπτες μια ποικιλία ψυχαγωγίας (δύο ζωντανά συγκροτήματα), ένα πλήρες δείπνο σε μπουφέ vegan, ποτά ανοιχτού μπαρ, βραβεία κληρώσεων και ειδικούς καλεσμένους/ομιλητές με μεγάλη επιρροή αλλά και την ευκαιρία να συναντήσετε και να χαιρετίσετε τον Trap King! Η εκδήλωση λειτουργεί με την αγορά εισιτηρίου και με την αγορά ενός εισιτηρίου πραγματοποιείτε αυτόματα μια δωρεά για την ενίσχυση του έργου μας. Τα εισιτήρια μπορούν να προμηθευτούν ηλεκτρονικά στο – πατώντας ΕΔΩ.

Eκτιμούμε ιδιαίτερα την τεράστια υποστήριξή σας για την ευημερία των ζώων στην κοινότητά σας, καθώς και την υποστήριξη του έργου μας στην Ελλάδα και θα σημαίνει πολλά για τον οργάνωση μας εάν δεχτείτε να γίνετε χορηγός της εκδήλωσής μας σε ένα από τα ακόλουθα τρόποι:

Χρηματική δωρεά
Δωρεά σε είδος με τη μορφή δώρων στη δημοπρασία και την κλήρωση μας
Αγορά εισιτηρίου και συμμετοχή στο Φιλανθρωπικό μας Γκαλά / Δημοπρασία στη Βάρκιζα στις 14 Μαΐου

Δεδομένου του διάσημου υπόβαθρου του Trap King, οι χορηγοί μας θα αποκτήσουν προβολή στα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ. Περαιτέρω, οι χορηγοί μας θα αναφέρονται στα banner, στις αφίσες και σε άλλο προωθητικό υλικό, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Για αναλυτικές πληροφορίες επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους που σχετίζονται με την εκδήλωση:

Ιστοσελίδα της εκδήλωσης: https://www.raptotrap.com/  
Αναλυτικό πρόγραμμα: https://www.raptotrap.com/events-1  
Πακέτα χορηγιών: https://www.raptotrap.com/sponsors-1