Στην πρωινή εκπομπή του Sport fm 89,5 ο Αντιπροέδρος ΟΕΒΕ Μαγνησιας
Μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου Μαγνησίαςκ. Ιωαννης Φόβος, μίλησε για τους δύσκολους εμπορικά μήνες στη Μαγνησία, για την επίδραση στην αγοραστική κίνηση των καταναλωτών του Νομού μετά τις Πλημμύρες αλλά και για την ανάγκη ανάτασης του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής ώστε ν ανθίσει η τοπική οικονομία.

Ο κ. Φόβος αναφέρθηκε γενικά στην εμπορική εικόνα της περιοχής και στο αγοραστικό ενδιαφέρον των καταναλωτών. Στην εξέλιξη της κουβέντας με τους δημοσιογράφους της εκπομπής, απάντησε σε ερώτημα σχετικά με την αξία του χρυσού στις μέρες μας και την καλπάζουσα άνοδο στη τιμή αγοράς της λίρας. Η αγορά χρυσού αλλά και η αγορά κοσμημάτων , φαίνεται να παραμένει μια ασφαλή επενδυτική κίνηση, όπως και η αγορά γης μέχρι σήμερα.

Ο κ. Φόβος έχει επιχειρηματική εμπειρία ετών και η άποψή του σχετικά με τις σημερινές επιλογές επενδυτικών κινήσεων- όταν αυτό είναι εφικτό- παραμένουν σταθερές χρόνια τώρα. Είπε χαρακτηριστικά οτι οι δύο βασικές επιλογές αγοράς χρυσού ή γης, αποτελούν μέρος του επενδυτικού τρόπου των γονιών και των παππούδων μας και εξακολουθούν να είναι μια ασφαλή επιλογή με διαχρονική αξία.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη:

Αναμφίβολα οι εποχές δεν είναι εύκολες όμως λύσεις υπάρχουν πάντα και αυτό που χρειάζεται ο κόσμος είναι κίνητρο για να εξελίξει τις επιχειρηματικές δράσεις.

syn adv group