Υπάρχουν πολλές φήμες γύρω από την Βικτόρια Μπέκαμ και το στρατιωτικό πρόγραμμα διατροφής της.

Η αλήθεια είναι πως η ίδια φημίζεται για την πειθαρχία της (σε όλα τα επίπεδα), αφού ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει για την πρώην Spice Girl. Οι αναλογίες της είναι τουλάχιστον εντυπωσιακές, αφού η petite σχεδιάστρια μόδας προσέχει πολύ τη διατροφή της και είναι ιδιαίτερα αυστηρή με τις καθημερινές της συνήθειες.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, μιλώντας στο podcast River Café Table 4, επιβεβαίωσε με τα λεγόμενα του το στρατιωτικό πρόγραμμα της Βικτόρια, λέγοντας: «Γίνομαι πολύ συναισθηματικός με το φαγητό και το κρασί. Όταν τρώω κάτι υπέροχο, θέλω όλοι να το δοκιμάσουν. Δυστυχώς, είμαι παντρεμένος με κάποια που τρώει το ίδιο πράγμα τα τελευταία 25 χρόνια. Από τότε που γνώρισα τη Βικτόρια, τρώει μόνο ψητά ψάρια και λαχανικά στον ατμό. Πολύ σπάνια θα δοκιμάσει κάτι άλλο».

Η ίδια προτιμά ένα είδος μεσογειακής pesceterian διατροφής, αλλά ιδιαίτερα αυστηρό, περιορίζοντας τις επιλογές της ακόμη περισσότερο, τρώγοντας μόνο ψάρι.

Από την άλλη ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δηλώνει λάτρης του φαγητού, αλλά και της μαγειρικής, αφού όπως είπε και ο γιος του Μπρούκλιν σε συνέντευξη του, κάνει καταπληκτικό ριζότο. Την περίοδο που βρέθηκε στην Ιταλία ως παίκτης της Milan, έμαθε τα πάντα γύρω από την ιταλική κουζίνα, που είναι και η αγαπημένη του.

«Η μόνη φορά που έφαγε κάτι από το πιάτο μου ήταν όταν στην εγκυμοσύνη της Χάρπερ και δεν το πίστευα» δήλωσε στη συνέχεια ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. «Ήταν ένα από τα αγαπημένα μου βράδια. Δεν μπορώ να θυμηθώ τι ήταν, αλλά σίγουρα δεν το έχει ξαναφάει έκτοτε».