Μετά τον σάλο που ξέσπασε με το βιβλίο του Omid Scobie «Endgame», ο πρίγκιπας Χάρι θα αποφύγει να περάσει τα Χριστούγεννα με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον βασιλιά Κάρολο.

Ενώ ο βασιλιάς Κάρολος απηύθυνε την πρόσκληση για τα Χριστούγεννα στο Sandringham στην ευρύτερη οικογένεια της βασίλισσας Καμίλα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα περάσουν τις γιορτές στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Σύμφωνα με το Tatler που μεταφέρει η Metro, o πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα παραμείνουν στην ηλιόλουστη Καλιφόρνια για τα Χριστούγεννα.

Έχει προσκληθεί η οικογένεια της Καμίλα που περιλαμβάνει τον γιο της Tom και την κόρη της Laura, καθώς και τα εγγόνια της Lola, Eliza, Louis, Gus και Freddy.

Ο βασιλιάς Κάρολος πιστεύεται ότι είναι κοντά στην οικογένεια της Καμίλα και τους έχει προσκαλέσει όλους.
Έσπασαν τη σιωπή μετά από έξι μήνες

Ήταν τον Νοέμβριο που ο πρίγκιπας Χάρι κατάφερε να σπάσει μια εξάμηνη σιωπή ανάμεσα στον ίδιο και τον πατέρα του μιλώντας τηλεφωνικά μαζί του στα γενέθλιά του.

Εκτός από τον πρίγκιπα Χάρι, ο βασιλιάς Κάρολος μίλησε και με τη Μέγκαν Μαρκλ στη διάρκεια της κλήσης.

Και πριν από το νέο δράμα στη βασιλική οικογένεια με το βιβλίο «Endgame», ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα απέρριπταν την πρόταση αν ήταν καλεσμένοι τα Χριστούγεννα στο Sandringham.

Όλα άλλαξαν ωστόσο μετά την κυκλοφορία του βιβλίου «Endgame» στο οποίο κατονομάστηκαν ως οι βασιλικοί ρατσιστές ο βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον.

Ο Omid Scobie αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη σημειώνοντας πως «εξακολουθεί να θέλει να μάθει τι έχει συμβεί».

Δεν είναι γνωστό μέχρι στιγμής αν ο πρίγκιπας Χάρι έχει μιλήσει με την οικογένειά του μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις του «Endgame».