Ο Σιλβέστερ Σταλόνε έγινε 75 και το γιόρτασε παρέα με την σύζυγό του, Τζένιφερ, και τις τρεις κόρες τους- την 24χρονη Σοφία, την 23χρονη Σιστίν και την 19χρονη Σκάρλετ. Ο διάσημος ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram μια οικογενειακή φωτογραφία από τα γενέθλια, γράφοντας: «Και η υπέροχη οικογένειά μου είναι το καλύτερο δώρο γενεθλίων που θα μπορούσα να λάβω!». Επίσης δημοσίευσε μια φωτογραφία του να κρατά μια τούρτα γενεθλίων, που είχε πάνω την φωτογραφία του. Την έκπληξη του είχαν κάνει οι φίλοι του στο Gunners Fitness.

«Μπαίνω στο γυμναστήριο και με περίμενε αυτό. Νιώθω τόσο ευγνώμων για τους ανθρώπους που αγαπώ κι έχω στη ζωή μου», σημείωσε στη λεζάντα.

Οι κόρες του Σιλβέστερ Σταλόνε πόσταραν επίσης διάφορες φωτογραφίες του στα social media για να του αυχηθούν για τα γενέθλια, με πρώτη την 19χρονη Σκάρλετ, που τελείωσε πέρυσι το σχολείο. 

Η Σκάρλετ ανέβασε μια φωτογραφία του πατέρα της από το οικογενειακό τους άλμπουμ, να φτιάχνει κεφτεδάκια. «Χρόνια πολλά μπαμπά, σε παρακαλώ μην μαγειρέψεις ποτέ ξανά», σημείωσε.