Στα μυστικά της «βασίλισσας» των κρεάτων, μια rib-eye μπριζόλα τόμαχοουκ, ξεναγήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, σε γνωστή ταβέρνα στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Μετά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, ο Αλ. Τσίπρας συνέφαγε το βράδυ της Δευτέρας με τα μέλη από την κάθε γραμματεία των Νομαρχιακών Επιτροπών Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής από την πόλη και τους βουλευτές από τη Βόρεια Ελλάδα που βρέθηκαν στην ομιλία.

O ιδιοκτήτης της ταβέρνας, Στέφανος Σαράτσης, περιποιήθηκε προσωπικά τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κόβοντας το ζουμερό κρέας μπροστά του. Του εξήγησε ότι είναι «η βασίλισσα, μια τόμαχοουκ από rib-eye» και ο Αλ. Τσίπρας διερωτήθηκε πόση ώρα την έψηνε. «Επί σαράντα πέντε λεπτά» απάντησε εκείνος, κάτι που έδειξε να εντυπωσιάζει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα αυτά υπό το βλέμμα της πρώην υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης, και υποψήφιας βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές, Ελευθερίας Χατζηγεωργίου.

Στα τραπέζια, οι συζητήσεις αφορούσαν, κυρίως, την επιτυχία της κεντρικής εκδήλωσης και τη σημασία της πραγματοποίησής της σε μια λαϊκή γειτονιά της δυτικής Θεσσαλονίκης.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ :

https://www.youtube.com/watch?v=gctCLdDDw9s