Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Butcher’s Crossing» με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό Νίκολας Κέιτζ. Σύμφωνα με το EW, η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους μέσω της Saban Films στις 20 Οκτωβρίου.

Η ταινία η οποία βρισκόταν για πολλά χρόνια στο στάδιο παραγωγής έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο τον περασμένο χρόνο. Ο Κέιτζ υποδύεται έναν εμμονικό κυνηγό με το όνομα Mίλερ ο οποίος πείθει τον νεαρό Γουίλ ‘Αντριους, να ξεκινήσουν ένα επικίνδυνο ταξίδι σε μια απομακρυσμένη κοιλάδα στα Βραχώδη Όρη του Κολοράντο γεμάτη με χιλιάδες βουβάλια.

«Οι θεατές θα απολαύσουν έναν αινιγματικό ρόλο του Νίκολας Κέιτζ»

Άλλαξε το επίθετό του από Κόπολα σε Κέιτζ, ώστε να μη θεωρηθεί ότι ευνοήθηκε στην καριέρα του λόγω της συγγένειάς του με τον σκηνοθέτη Φράνσις Φορντ Κόπολα.

Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Τζον Έντουαρντ Γουίλιαμς που κυκλοφόρησε το 1960, η φιλόδοξη περιπέτεια του Γκέιμπ Πόλσκι εστιάζει «στην σχέση του ανθρώπου με το φυσικό περιβάλλον, τη φιλία και τη φιλοδοξία». «Οι θεατές θα απολαύσουν ένα συγκλονιστικό ταξίδι και έναν αινιγματικό ρόλο του Νίκολας Κέιτζ που εξερευνά την έννοια της φιλοδοξίας…είμαι τόσο ενθουσιασμένος που ήρθε η ώρα να τη δει ο κόσμος», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Πόλσκι σε δήλωσή του στο EW.

Εντύπωση προκαλεί η εμφάνιση του 59χρονου ηθοποιού όπου θα τον απολαύσουμε ως κυνηγό βουβαλιών στο γουέστερν χωρίς μαλλιά. Το καστ συμπληρώνουν οι Φρεντ Χέτσινγκερ (Fred Hechinger), Ρέιτσελ Κέλερ (Rachel Keller), Ζάντερ Μπέρκελεϊ (Xander Berkeley), Τζέρεμι Μπομπ (Jeremy Bobb) καθώς και ο υποψήφιος για Όσκαρ Πολ Ράτσι (Paul Raci).
Η έμπνευση για το ξυρισμένο κεφάλι

Ο Νίκολας Κέιτζ έχει αποκαλύψει ότι η ερμηνεία του ήταν εν μέρει εμπνευσμένη από έναν συγκεκριμένο μεγάλο σταρ του ΝΒΑ. «Ο Γκέιμπ Πόλσκι ήθελε να ξυρίσω το κεφάλι γιατί σκεφτόταν τον Μάικλ Τζόρνταν» και συνεχίζει: «Ο Μάικλ Τζόρνταν στο γήπεδο, και αυτή η ανάγκη να κερδίσει. Δεν υπάρχει αυτό στον Μίλερ; Η ανάγκη να σκοράρει, να κερδίσει. Άρχισα να το σκέφτομαι».

Ο Κέιτζ παραδέχτηκε ότι το ξυρισμένο κεφάλι του μπορεί επίσης να εμπνέεται λίγο από τον Συνταγματάρχη Κουρτς του Μάρλον Μπράντο στο Αποκάλυψη Τώρα, του (θείου του) Φράνσις Φορντ Κόπολα. «Κάπως λειτουργεί. Συνενώνεται. Θα μπορούσε να είναι και τα δύο. Θα μπορούσε να είναι ο Μάικλ Τζόρνταν που συναντά τον Μάρλον Μπράντο στο Αποκάλυψη τώρα», δηλώνει.
Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

https://www.youtube.com/watch?v=vKGyXJkzkS4

Ο Νίκολας Κέιτζ λέει «ναι» στις αλλαγές

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ μάς έχει δείξει ξανά στο παρελθόν ότι τολμά να αλλάξει την εμφάνισή του για τις ανάγκες ενός ρόλου. Όσοι έχουν δει την ταινία «Renfield», στην οποία και πρωταγωνιστήσει και υποδύεται τον Κόμη Δράκουλα, θυμούνται την ασυνήθιστη αλλαγή στα μαλλιά του. Ο Νίκολας Κέιτζ αναγκάστηκε να βάψει τα μαλλιά του… κόκκινα, προκαλώντας έτσι «φρενίτιδα» στους θαυμαστές του, οι οποίοι μόλις είδαν την εικόνα αυτή να κυκλοφορεί πρώτα στα social media δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν.