Η Χαρά Ραμπαούνη, μιλάει στην Εννη Λεβέντη για τις μέρες χορού στη σχολή INDEPENDANCE

Ο χορός στη ζωή μας · Αποτελεί έναν ευχάριστο τρόπο με τον οποίο μπορούμε να βελτιώσουμε εκτός από την εικόνα του σώματός μας, τη διάθεσή μας, να ανακαλύψουμε το ρυθμό που κρύβουμε όλοι μέσα μας και να ελευθερώσουμε τη χαρά, νιώθοντας ελεύθεροι από κάθε σκοτούρα καθώς ψάχνουμε να βρούμε τα βήματά μας.

Η σχολή χορού INDEPENDANCE στην πόλη του Βόλου, έχει γίνει αφορμή ν αλλάξουν οι συνήθειές μας, να αγαπήσουμε το χορό και να βγούμε από την άνεση του καναπέ για να χορέψουμε μαζί τους στα Κυριακάτικα Πάρτυ που διοργανώνουν.

Η Χαρά Ραμπαούνη, η Εύη Ραμπαούνη και η ομάδα των δασκάλων -χορευτών της σχολής, ακόμα και στα χρόνια της πανδημίας, βρήνα τρόπο να κρατήσουν υψηλό το ρυθμό, χορεύοντας όπου αυτό ήταν δυνατό.

Αυτές τις μέρες, την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου, αν δεν έχετε αποφασίσει ποιος χορός ταιριάζει καλύτερα σε σας, έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια δοκιμή και να περάσετε όμορφα, χορεύοντας!

Στην διάρκεια της πρωινής εκπομπής Ennitime is a good time η Χαρά Ραμπαούνη, έδωσε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους όσοι αγαπούν τον χορό και θέλουν να πάρουν μια γεύση ελευθερίας

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη:

Το IndependanceStudioVolos στεγάζεται σε έναν φωτεινό χώρο 400 τ.μ. με 3 μεγάλες και κατάλληλα εξοπλισμένες αίθουσες, αποδυτήρια, ντουζ και άνετο χώρο αναμονής στο Eμπορικό κέντρο OldCity.Tο υπόγειο parking του εμπορικού κέντρου λειτουργεί από το πρωί έως τις 22.00 το βράδυ και είναι δωρεάν για όλους ενώ άνετος χώρος στάθμευσης υπάρχει και στον εξωτερικό χώρο του OldCity. Ο χώρος μας λειτουργεί και με άδεια γυμναστηρίου.

DANCE AND YOU CAN CHANGE YOUR LIFE

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα της Free Week εδώ 👉https://fb.me/e/1nKfs3Rh5 και κλείστε τη θέση σας ❤️

SYN ADV GROUP