Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Joseph Kosinski και τον παραγωγό Jerry Bruckheimer, ο Brad Pitt θα μπει στο κόκπιτ ενός πραγματικού αγωνιστικού αυτοκινήτου για την επερχόμενη ταινία.

Τα γυρίσματα της ταινίας η οποία δεν έχει ακόμα τίτλο, αλλά θα πραγματεύεται την επιστροφή ενός παλαίμαχου πιλότου της F1 στην ενεργό δράση, θα ξεκινήσουν στο Grand Prix του 2023 στο Silverstone. Μάλιστα μέσα στο αγωνιστικό 2ήμερο θα οδηγήσει και ο γνωστός ηθοποιός για χάρη της ταινίας. Μία ταινία υπερπαραγωγή, η οποία γυρίζεται για λογαριασμό της Apple Studios, θα σκηνοθετήσει ο Joseph Kosinski του Top Gun: Maverick και παραγωγός είναι ο Jerry Bruckheimer. Επιπλέον, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, Sir Lewis Hamilton, βοηθάει στην παραγωγή.

Μάλιστα η ομάδα της ταινίας δημιούργησε “τη μικρότερη κινητή κάμερα 6k που έχει σχεδιαστεί ποτέ για να μεταφέρει τον θεατή στο πιλοτήριο”, όπου οι πρωταγωνιστές της ταινίας θα οδηγούν πραγματικά τα αγωνιστικά αυτοκίνητα. Επίσης το αγωνιστικό αυτοκίνητο που χρησιμοποιείται στην ταινία σχεδιάστηκε από τη Mercedes και ο Hamilton “συμβουλεύει για την ιστορία και το σενάριο, ώστε να διασφαλιστεί ότι πρόκειται για την πιο ακριβή ταινία αγώνων που έχει γυριστεί ποτέ”.

Σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας, ο Pitt υποδύεται “έναν οδηγό που βγαίνει από την σύνταξη για να αγωνιστεί μαζί με έναν πρωτάρη οδηγό ενάντια στους τιτάνες του αθλήματος”. Ο Ντάμσον Ίντρις συμπρωταγωνιστεί και ο σεναριογράφος Ehren Kruger υπογράφει την πλοκή. Παραγωγοί είναι οι Hamilton, Kosinski, Bruckheimer και Chad Oman της Jerry Bruckheimer Films και της Plan B Entertainment του Pitt. Ο διευθύνων σύμβουλος της Copper, Penni Thow, είναι εκτελεστικός παραγωγός.