ΥΛΙΚΑ

3 μπανάνες
1,5 κ.σ. κακάο σε σκόνη

ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Κόψτε τις μπανάνες σε μικρά κομμάτια και βάλτε τες στην κατάψυξη για ένα βράδυ. Δεν έχει σημασία πόσο ώριμες είναι.
Όταν θέλετε να απολαύσετε το παγωτό σας, απλώς βγάλτε τις μπανάνες από την κατάψυξη, βάλτε τες σε ένα μπλέντερ και προσθέστε το κακάο. Χτυπήστε μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα. Σε λιγότερο από δύο λεπτά θα έχετε ένα τέλειο μαστιχωτό παγωτό σοκολάτα.
Προσθέστε, αν θέλετε, σταγόνες σοκολάτας, ξηρούς καρπούς ή ό,τι άλλο ταιριάζει στο γούστο σας.