Η παταγώδης αποτυχία του Μπόλονι στον πάγκο του Παναθηναϊκού έφερε το διαζύγιο πριν από το φινάλε της σεζόν

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού αποτελεί ο Λάζλο Μπόλονι. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να απολύσει τον Ρουμάνο προπονητή μετά την ήττα του Τριφυλλιού στο ντέρμπι της Κυριακής (9/5) με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο και την παταγώδη αποτυχία των Πρασίνων που έχασαν για άλλη μια σεζόν το εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ως εκ τούτου, η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς της Τετάρτης (12/5) απέναντι στον Αρη για την προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη με υπηρεσιακό προπονητή τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, ο οποίος αναλάβει προσωρινά τα ηνία και μετά την απόλυση του Ντάνι Πογιάτος στο ξεκίνημα της σεζόν. Το ίδιο θα συμβεί βεβαίως και στο τελευταίο ματς της σεζόν με αντίπαλο τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή.

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας υπήρξε επικοινωνία της διοίκησης των Πρασίνων με τον Μπόλονι στον οποίο ανακοινώθηκε το διαζύγιο, ενώ αποχωρεί από την ομάδα και ο στενός συνεργάτης του Σεργκέι Κουζνέτσοφ. Η επίσημη ανακοίνωση για τη λύση συμβολαίου του Μπόλονι θα προκύψει μόλις διευθετηθούν τα διαδικαστικά ζητήματα.