Σε δυο περιοχές με έντονους συμβολισμούς για τον ίδιο και την οικογένειά του, φαίνεται πως ψάχνει να αγοράσει σπίτι ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέρη είναι οι Σπέτσες, που παντρεύτηκε ο αδερφός του και που ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος συνήθιζε να επισκέπτεται τα καλοκαίρια με τη σύζυγο, τα παιδιά και τα εγγόνια του, και στην Ηρώδου Αττικού, σε έναν από τους ακριβότερους δρόμους της Ελλάδας και της Ευρώπης και μια ανάσα από το Μέγαρο Μαξίμου και το Προεδρικό.
Παύλος και Μαρί Σαντάλ μπορεί να μην σκοπεύουν να μείνουν μόνιμα στην Ελλάδα, αλλά όπως φαίνεται φροντίζουν τόσο για αγορά ακινήτου στην Αθήνα, όσο και για μια βίλα στις Σπέτσες που αρέσει και στους δύο.

Ο Έλληνας πρόεδρος της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Μεσιτών Ακινήτων, μιλάει στο LIVE NEWS και αποκαλύπτει τις προθέσεις και τις τελευταίες κινήσεις του Παύλου, λίγο πριν πάρει με την οικογένειά του το αεροπλάνο της επιστροφής για Νέα Υόρκη.
«Αναζητά διαμέρισμα στην Ηρώδου Αττικού»

Το scouting στην Ηρώδου Αττικού έχει ήδη ξεκινήσει και όπως φαίνεται το θέμα της αγοράς διαμερίσματος 500 τετραγωνικών βρίσκεται στην τελική ευθεία.
Το κόστος της αγοράς αναμένεται να κυμανθεί από τα 10 μέχρι τα 15 εκατομμύρια ευρώ, με καλά πληροφορημένες πηγές να προβλέπουν ότι ακόμα και μέσα στον μήνα είναι πολύ πιθανό η αγοραπωλησία να προχωρήσει.

Η τελευταία φορά που ο Παύλος επισκέφθηκε την Ηρώδου Αττικού, ήταν τη μέρα που έγινε γνωστός ο θάνατος του πατέρα του, για να ρυθμιστεί το τελετουργικό της κηδείας στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο έκπτωτος μονάρχης είχε επισκεφθεί το Προεδρικό Μέγαρο πριν από δύο και πλέον δεκαετίες, με ξεναγό τον τότε πρόεδρο Κωστή Στεφανόπουλο και είχε μιλήσει για ορισμένα από εκείνα που του έκαναν αρνητική εντύπωση

Μέσα από την επικείμενη αγορά στην Ηρώδου Αττικού, ο Παύλος φαίνεται να στέλνει μια σειρά από μηνύματα.
Η εκπληκτική βίλα με θέα στο Αιγαίο

Εκτός από την Αθήνα, η οικογένεια του Παύλου είναι αποφασισμένη να προχωρήσει και στην απόκτηση μιας εντυπωσιακής βίλας στις Σπέτσες, πάνω από την παραλία της Ξυλοκέριζας, με ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο.

Η βίλα σε μια έκταση 50.000 τετραγωνικών, διαθέτει μεταξύ άλλων ελικοδρόμιο, αλλά και πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων. Ανήκει στην οικογένεια Κουτσολιούτσου, που ήταν ιδιοκτήτες της Folie Folie και σύμφωνα με πληροφορίες το τίμημα αναμένεται να φτάσει τα 15.000.000 ευρώ.

Μια σειρά από δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, ανέφεραν ότι Παύλος και Μαρί Σαντάλ είχαν νοικιάσει για ένα διάστημα τη βίλα έναντι 15.000 ευρώ τον μήνα. Η αγορά του σπιτιού κυμαίνεται από 20 έως 30 εκατομμύρια.

Ο Παύλος θα έρθει σε λίγες μέρες ξανά στην Ελλάδα για το μνημόσυνο του πατέρα του και όπως όλα δείχνουν θα πάρει τις τελικές αποφάσεις.