Υλικά

4 πράσινες πιπεριές μακρόστενες
4 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης
100 γρ. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
200 γρ. μπέικον
200 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα
2 ντομάτες κομμένες σε κύβους
200 γρ. κίτρινα τυριά τριμμένα της αρεσκείας σας
200 γρ. φέτα
1 σκελίδα σκόρδο
50 γρ. ξίδι από κόκκινο κρασί

Εκτέλεση

Ρίχνετε το μισό ελαιόλαδο σε τηγάνι και αχνίζετε το κρεμμύδι.
Προσθέτετε το μπέικον και τα μανιτάρια συνεχίζοντας το σοτάρισμα. Αλατοπιπερώνετε.
Ρίχνετε στα σοτερισμένα υλικά λίγη από την ντομάτα σε κύβος και προσθέτετε τα τυριά. Ανακατεύετε καλά.
Κόβετε τις πιπεριές κατά μήκος με μια χαρακιά και τις γεμίζετε με κουταλιές από τη γέμιση. Τις τοποθετεί στο ταψί προσθέτοντας τριγύρω τις υπόλοιπες ντομάτες.
Σκορπίζετε το σκόρδο, ρίχνετε και λίγο ξίδι και ψήνετε σε προθερμασμένο γούρνο στους 180° για 40'.