Σίγουρα τα 28 της χρόνια παίζουν ένα ρόλο, ωστόσο, η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει κάποια beauty μυστικά που βοηθούν την κατάσταση.

Στη λίστα με τις celebrities του 21ου αιώνα, η Ariana Grande εκτός από φωνητικό ταλέντο, έχει το δικό της στυλ, το οποίο υποστηρίζει με τις ενδυματολογικές της επιλογές και το μακιγιάζ της. Και για να διατηρεί τη φρεσκάδα της καθημερινά, παρά τις υποχρεώσεις της, έχει τα δικά της «μυστικά» που δεν διστάζει να αποκαλύψει.

Προσέχει τη διατροφή της
Η Ariana Grande είναι vegan σχεδόν μια δεκαετία που σημαίνει ότι η διατροφή της παίζει σημαντικό ρόλο στη λάμψη της. Λατρεύει τα acai bowls για πρωινό που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, ενώ το μεσημεριανό της περιέχει όσπρια, φρέσκα λαχανικά, καστανό ρύζι, χούμους κ.ο.κ. Για σνακ λατρεύει τα αποξηραμένα φρούτα και τους ξηρούς καρπούς και γενικότερα ασπάζεται τη μακροβιοτική διατροφή, η οποία συστήνει την επιστροφή σε φυσικές τροφές.

Περιποιείται εντατικά το δέρμα της
Ένα από τα «μυστικά» προϊόντα που η Ariana Grande χρησιμοποιεί για το σώμα, το πρόσωπο, αλλά και τα μαλλιά της είναι το λάδι καρύδας. Αυτό φυσικά δεν είναι κάτι που ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος, καθώς μπορεί να προκαλέσει σπυριά σε ένα λιπαρό δέρμα, αλλά αν ταιριάζει στην επιδερμίδα, είναι εξαιρετικό ενυδατικό προϊόν. Ο καθαρισμός, το πίλινγκ και η ενυδάτωση δεν λείπουν από το beauty routine της, τα οποία μάλιστα θεωρεί και σημαντικά βήματα για ένα υγιές δέρμα. Όπως οι περισσότερες celebrities έτσι κι αυτή δεν κοιμάται ποτέ με μακιγιάζ, φροντίζοντας να καθαρίζει το δέρμα της, ενώ αναφέρει ότι τα προβλήματα ακμής που αντιμετώπιζε μικρότερη, διορθώθηκαν κυρίως μέσω της διατροφής της.

Έχει τη δική της ιεροτελεστία στο μακιγιάζ
Εκτός από τη διάσημη αλογοουρά της, η Ariana Grande φημίζεται και για τα cat eyes της, τα οποία έβλεπε στη μητέρα της όταν ήταν μικρή. Δεν πάει πουθενά χωρίς τα extension βλεφαρίδας και εμπιστεύεται μόνο την καλύτερή της φίλη γι’ αυτές, καθώς θεωρεί ότι είναι το πιο δυνατό στοιχείο στο μακιγιάζ. Όπως αναφέρει η ίδια, μπορεί να τα παρακάμψει όλα, εκτός από αυτό. Φροντίζει πάντα να βάζει μάσκαρα για ακόμη περισσότερη ένταση και επικεντρώνεται κυρίως στο eyeliner, πέρα από τις βλεφαρίδες, και σε βασικό highlighting. Στα χείλη προτιμά κυρίως nude αποχρώσεις ή λαμπερά ροζ, αλλά φοράει και σκούρο κόκκινο αρκετά συχνά.