Ο Κριστιάνο Ρονάλντο λατρεύει την υγιεινή διατροφή.Είναι, επίσης, οπαδός των ψαριών και των θαλασσινών.Ζήτησε μάλιστα από τους σεφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προσθέσουν μερικά εξωτικά πιάτα στο μενού της ομάδας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο πιάτα που ζήτησε ο Ρονάλντο να ενταχθούν στο μενού της ομάδας.Το ένα πιάτο είναι μπακαλιάρος και το δεύτερο χταπόδι .Αν και το πρώτο πιάτο δεν δημιούργησε δυσαρέσκεια στους συμπαίκτες του πολύ λίγοι τόλμησαν να δοκιμάσουν χταπόδι καθώς το βρήκαν πολύ εξωτικό.

«[Ο Κριστιάνο] λατρεύει το χταπόδι, αλλά οι περισσότεροι συναθλητές του αποφεύγουν να το τρώνε, αν και λειτουργεί πολύ καλά για τον Ρόνι», λέει πηγή της ομάδας στη “The Sun”.

Προσθέτει ότι ο επιθετικός δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην πρόσληψη πρωτεϊνών, γι ‘αυτό προτιμά να τρώει φέτες ζαμπόν, αυγά και αβοκάντο, ενώ οι σεφ ετοιμάζουν «πιο σπιτικές γεύσεις».

Στα τέλη Αυγούστου, ο Πορτογάλος σταρ επέστρεψε στη βρετανική ομάδα αφού έφυγε από τη Γιουβέντους νωρίτερα από το προγραμματισμένο.Ο πρώην Ρώσος μαχητής Khabib Nurmagomedov, μεγάλος φίλος και οπαδός του Ρονάλντο, ομολόγησε ότι ο ποδοσφαιριστής απλά «βαριόταν στην Ιταλία».