Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Ρόδο: Αστυνομικός εμβόλισε το ΙΧ του αστυνομικού του διευθυντή, με αφορμή, σύμφωνα με πληροφορίες, ενδοϋπηρεσιακή διαφορά που είχε ανακύψει πριν δύο χρόνια. Στη συνέχεια μάλιστα, προκάλεσε φθορές στο όχημα και με βαριοπούλα! Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το περιστατικό έλαβε χώρα γύρω στις 10:30 το πρωί της Κυριακής έξω από τα γραφεία της Α᾽ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου.

Υπαστυνόμος Β´που υπηρετούσε ως γραμματέας στο ΑΤ Ρόδου και πλέον στο Μετανάστευσης, εμβόλισε με φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, το επιβατικό ιδιωτικό αυτοκίνητο του αστυνομικού Διευθυντή της Α᾽Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου και ακολούθως εξήλθε του φορτηγού και προκάλεσε φθορές και με βαριοπούλα.

Ακολούθως ανέβηκε στον πρώτο όροφο στο γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή έσπασε την πόρτα, εισήλθε εντός και τον απείλησε. Σημειώνεται ότι έφερε μαζί του όπλο το οποίο και πήραν οι αστυνομικοί που έσπευσαν να τον ακινητοποιήσουν.

Ο αστυνομικός συνελήφθη και θα διενεργηθούν τα δέοντα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν το συμβάν υπέβαλε την παραίτηση του. Ο υπαστυνόμος θα εξεταστεί και από ψυχίατρο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.