Έναν αναπάντεχο τραυματισμό στο πόδι είχε ο Robert De Niro κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας “Killers of the Flower Moon” του Martin Scorsese και μίλησε πρώτη φορά για την περιπέτεια που βιώνει. 

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης με τον Eric Kohn του IndieWire, ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός εξήγησε λεπτομερώς τι προκάλεσε τον τραυματισμό του πριν από μερικές ημέρες.

Έσκισα τον μηρό μου κάπως. Έκανα ένα απλό βήμα και έπεσα κάτω. Ο πόνος ήταν βασανιστικός και τώρα πρέπει να αναρρώσω. Συμβαίνουν αυτά, ειδικά όταν μεγαλώνεις, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για απρόσμενα πράγματα. Αλλά είναι διαχειρίσιμο», εξομολογήθηκε ο Robert De Niro. 

Δεν θα επηρεαστούν τα γυρίσματα του “Killers of the Flower Moon”

Ο τραυματισμός του Robert De Niro συνέβη στην Οκλαχόμα και ο ίδιος χρειάστηκε να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη στις 13 Μαΐου, όπου ζήτησε ιατρική βοήθεια.

Ωστόσο, δεν προκλήθηκε πρόβλημα με τη ροή των γυρισμάτων της ταινίας, καθώς ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είχε ήδη προγραμματιστεί να πετάξει στη Νέα Υόρκη στις 13 Μαΐου ούτως ή άλλως, καθώς σχεδίαζε να πάρει μερικές εβδομάδες άδεια από την παραγωγή