Σάλος έχει ξεσπάσει στη Βρετανία αφότου έγινε γνωστό ότι ο πρώην υπουργός υγείας, Ματ Χάνκοκ, θα συμμετάσχει στο ριάλιτι I m a Celebrity Get Me Out of Here

Άμεσα το Συντηρητικό κόμμα έβγαλε ανακοίνωση ότι ανεστάλη η κομματική ιδιότητα του Χάνκοκ, ο οποίος ηγήθηκε της διαχείρισης της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα. Ο Χάνκοκ αναγκάστηκε σε παραίτηση αφού ο φωτογραφικός φακός τον «συνέλαβε» να φιλά συνάδελφό του, παραβιάζοντας τους κανόνες του lockdown.
Στην Αυστραλία για τα γυρίσματα
Στο ριάλιτι, το οποίο γυρίζεται στη ζούγκλα, θα συμμετάσχουν ακόμα ο Μπόι Τζορτζ, ο πρώην παίκτης του ράγκμπι, Μάικ Τίνταλ, και ο ποδοσφαιριστής Τζιλ Σκοτ. Στο σόου διάφορες διασημότητες έχουν να αντιμετωπίσουν προκλήσεις, όπως το να φάνε έντομα ή να βρεθούν σε κλειστό χώρο με φίδια. Το κοινό αποφασίζει με την ψήφο του ποιος αποχωρεί κάθε φορά. Ο Χάνκοκ θα ταξιδέψει για τα γυρίσματα στην Αυστραλία, κατά τη διάρκεια των εργασιών του Κοινοβουλίου. Ο αρμόδιος για την κομματική πειθαρχία των Συντηρητικών, Σάιμον Χαρτ, δήλωσε σχετικά ότι «ύστερα από συζήτηση με τον Ματ Χάνκοκ, εξέτασα την κατάσταση και πιστεύω ότι είναι ένα αρκετά σοβαρό ζήτημα που δικαιολογεί την αναστολή της κομματικής του ιδιότητας με άμεση ισχύ».
Δείτε βίντεο :

https://www.youtube.com/watch?v=riBXGPz4kzQ