Η Σελίν Ντιόν μετά από χρόνια στο τραγούδι αποφάσισε να δοκιμάσει νέους ρόλους. Συμμετέχει σε ταινία και υποδύεται μάλιστα τον εαυτό της. Τη βλέπουμε ως μέντορα του συμπρωταγωνιστή της Πριγιάνκα Τσόπρα, στην προσπάθειά του να συναντήσει τον έρωτα.
Ο ρόλος
Στο τρέιλερ της ταινίας «Love Again» η Πριγιάνκα Τσόπρα υποδύεται την Μίρα Ρέι, που πενθεί για την απώλεια του αρραβωνιαστικού της και του στέλνει μηνύματα για να αισθάνεται ακόμα την παρουσία του. Το ρόλο του νεκρού αρραβωνιαστικού της υποδύεται ο σύζυγός της στη ζωή, Νικ Τζόνας.
Η συνάντηση της Σελίν Ντιόν με τον πρωταγωνιστή της ταινίας Σαμ Χιούαν, που υποδύεται τον δημοσιογράφο Ρομπ Μπέρνς γίνεται όταν εκείνος αναλαμβάνει να γράψει ένα άρθρο για την τραγουδίστρια. Τότε η Σελίν Ντιόν θα εμπλακεί για να τον βοηθήσει να συναντήσει την Μίρα και να κερδίσει την καρδιά της.
Το τρέιλερ της ταινίας κυκλοφόρησε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου
Βλέπουμε την Πριγιάνκα Τσόπρα να αγκαλιάζει τα ρούχα του αρραβωνιαστικού της, να αναπολεί τις στιγμές μαζί του και και να του γράφει μηνύματα αγάπης.
Ωστόσο τα μηνύματά, άθελά της καταλήγουν στον δημοσιογράφο, που πλέον έχει το νούμερο του αρραβωνιαστικού της.
«Αυτά τα μηνύματα που λαμβάνεις λένε κάτι. Μπορεί να είναι τρελό, αλλά η αγάπη δεν ακολουθεί πάντα τους κανόνες» λέει η Σελίν Ντιόν στον Ρομπ


Τι δηλώνει η ίδια

Η ίδια η Σελίν Ντιόν μιλώντας στo People για την συμμετοχή της στην ταινία, δήλωσε πως το διασκέδασε πάρα πολύ.
«Και είχα το προνόμιο να εμφανιστώ δίπλα σε αυτούς τους πανέμορφους και ταλαντούχους ηθοποιούς όπως είναι η Πριγιάνκα Τσόπρα και ο Σαμ Χιούαν στην πρώτη μου κινηματογραφική εμφάνιση. Θα το κρατώ αυτό δυνατά πάντα μέσα στην ψυχή μου».
Το «Love Again» είναι η αμερικανική κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος της Sofie Cramer το 2009, «SMS für dich (Sms για σένα)» και θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 12 Μαΐου.
Δείτε το τρέιλερ :

https://www.youtube.com/watch?v=CQDXtD2HJAs