Οι σερίφηδες του Λος Άντζελες έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας του Will Smith εν μέσω φόβων για την ασφάλειά τους, μετά τα όσα συνεβησαν στα Oscars.

Βασικά η αφορμή για να κληθεί η αστυνομία στο σπίτι του Will Smith ήταν ο εντοπισμος ενός drone που πετούσε μέσα στον κήπο του σπιτιού του ηθοποιού

Οι αστυνομικοί έφθασαν στην έπαυλη του Will Smith στο Καλαμπάσας του Λος Άντζελες το απόγευμα της Τρίτης, μετά από κλήση που έλαβαν την πτήση του drone. Αλλά μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί στην έπαυλη, το αναφερόμενο drone είχε εξαφανιστεί, δήλωσε το τμήμα του σερίφη στη Sun.

Συνεδριάζουν στα Oscars για το αν θα πάρουν πίσω το Oscar από τον Will Smith, μετά το χαστούκι

Ολα αυτά έγιναν χθες, ενώ σήμερα θα συνεδριάσει εκτάκτως το συμβούλιο της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών για να συζητήσει πειθαρχικά μέτρα κατά του Will Smith για το χαστούκι στον Κρις Ροκ τη βραδιά της απονομής των Oscars 2022.

Η Ακαδημία, η οποία καταδίκασε τις πράξεις του Will Smith, δήλωσε ότι εξετάζει το επεισόδιο, αλλά η έρευνα αναμένεται να διαρκέσει μερικές εβδομάδες, δήλωσαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

Ποια μπορεί να είναι η τιμωρία του Will Smith για το χαστούκι στον Κρις Ροκ, στα Oscars

Την ίδια ώρα, η παρουσιάστρια της εκπομπής View Whoopi Goldberg, η οποία είναι επίσης μέλος της Ακαδημίας, δήλωσε ότι πιστεύει πως δεν θα αφαιρεθεί το Oscar από τον Will Smith, αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσει κάποια μορφή τιμωρίας για την επίθεση επί σκηνής

 «Υπάρχουν συνέπειες», δήλωσε η Γκόλντμπεργκ. «Υπάρχουν μεγάλες συνέπειες, επειδή κανείς δεν είναι εντάξει με αυτό που συνέβη. Κανείς, κανείς, κανείς, κανείς».

Τα σχόλιά της έρχονται μόλις μία ημέρα αφότου υπερασπίστηκε τον Will Smith τη Δευτέρα, λέγοντας ότι «μερικές φορές συμπεριφέρεσαι άσχημα» και ότι πιστεύει ότι «έσπασε».

Η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, η οποία αριθμεί 9.900 μέλη, καταδίκασε τις πράξεις του Will Smith τη Δευτέρα και δήλωσε ότι επανεξετάζει το επεισόδιο

Εάν κρίνουν ότι ο Will Smith παραβίασε τα πρότυπα συμπεριφοράς της Aκαδημίας, τα μέλη θα μπορούσαν να αποβάλουν τον ηθοποιό από τον οργανισμό – όπως ο Χάρβεϊ Γουάινστιν και ο Μπιλ Κόσμπι – να ανακαλέσουν το Oscar του ή να τον αποκλείσουν από μελλοντικές υποψηφιότητες για βραβεία.

Εν τω μεταξύ, η σύζυγος του Will Smith, η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, έσπασε τελικά τη σιωπή της την Τρίτη με μια ανάρτηση στο Instagram που έγραφε: «Αυτή είναι η εποχή της επούλωσης και είμαι εδώ γι’ αυτό».

Η ανάρτησή της ήρθε μια μέρα αφότου ο Will Smith δημοσίευσε μια συγγνώμη, λέγοντας ότι η συμπεριφορά του ήταν «απαράδεκτη και ασυγχώρητη» και τον άφησε «σε αμηχανία».

Η Γκόλντμπεργκ είπε επίσης ότι το φυλετικό θέμα έπαιξε ρόλο στην απόφαση του παραγωγού των Όσκαρ Γουίλ Πάκερ να μην απομακρύνει τον Will Smith από την εκδήλωση, «γιατί αυτό θα απαιτούσε άλλη μια εξήγηση 15, 20 λεπτών για το γιατί βγάζουμε τον μαύρο εκτός, πέντε δευτερόλεπτα πριν αποφασιστεί αν κέρδισε Όσκαρ ή όχι».