Ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζεται για το επόμενο τηλεοπτικό του πρότζεκτ, με τον γνωστό τραγουδιστή να συνεργάζεται εκ νέου με τον ΣΚΑΙ

Το πρωτότυπο μουσικό παιχνίδι «Masked Singer» ήταν στο προγραμματισμό του καναλιού εδώ και δύο χρόνια. Λίγο, ο κορωνοϊός, λίγο το περσινό γεμάτο πρόγραμμα στη prime time, με τα νούμερα τηλεθέασης να είναι υψηλά, δεν υπήρχε η κατάλληλη ώρα προβολής με αποτέλεσμα να μείνει στο ντουλάπι.

Στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν, το «Masked Singer», το project που θέλει να επενδύσει ο ΣΚΑΪ για να κερδίσει υψηλότερη τηλεθέαση, ξεκινάει διαδικασίες προκειμένου να βγει στον τηλεοπτικό αέρα μέσα στην άνοιξη.

Στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος τα τελευταία 6 χρόνια είναι από τα σταθερά πρόσωπα του καναλιού. Μετά την ολοκλήρωση του «The Voice» στο πρώτο μισό της σεζόν, τον είδαμε στη παρουσίαση του «Idols» και σειρά έχει η παρουσία του νέου project, το οποίο δεν έχει προβληθεί ποτέ ξανά στη χώρα μας. Ο pop star που τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με τηλεοπτικά projects, αν και πρώτα απ’ όλα είναι οικογενειάρχης, θεωρείται και από τα αγαπημένα παιδιά της Acun media, η οποία έχει αναλάβει την παραγωγή του παιχνιδιού μεταμφιέσεων.