Η Sharon Stone θα είναι μεταξύ των πρωταγωνιστών στην ταινία Blue Beetle που βασίζεται σε χαρακτήρες από τα κόμικς της DC.

Οι πληροφορίες, που πρώτο μετέδωσε το «The Wrap» και επιβεβαιώνονται από το «Hollywood Reporter», αναφέρουν ότι η υποψήφια για όσκαρ ηθοποιός θα υποδυθεί τον βασικό κακό της ταινίας. Μάλιστα ο χαρακτήρας της «Victoria Kord» δεν υπάρχει στα κομικς και δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της ταινίας.

Στο Blue Beetle θα πρωταγωνιστήσει ο Xolo Mariduena του Cobra Kai στον ρόλο του έφηβου «Jaime Reyes», ο οποίος αποκτά υπερδυνάμεις όταν συναντά μια εξωγήινη πανοπλία. Το Blue Beetle σηματοδοτεί την πρώτη ταινία της DC με πρωταγωνιστή έναν Λατίνο ήρωα. Σύμφωνα με την Warner Bros αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 18 Αυγούστου του 2023.

Η δεύτερη προσπάθεια στης Stone στο σύμπαν της DC

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη προσπάθεια της Sharon Stone στον κόσμο της DC. Η γνωστή ηθοποιός είχε ρόλο στην ταινία «Catwoman» με την Halle Berry το 2004, σε ένα πρότζεκτ που θεωρήθηκε αποτυχημένο.

Η Sharon Stone δημιούργησε μεγάλο ντόρο με το «Βασικό ένστικτο» και την περίφημη σκηνή με το σταυροπόδι το 1992, και τρία χρόνια αργότερα ήταν υποψήφια για Όσκαρ για την ερμηνεία της στο Casino του Martin Scorsese.

Επίσης έχει κερδίσει το βραβείο Emmy για την guest παρουσία της στη σειρά «The Practice» του ABC το 2004. Παράλληλα αναμένεται να έχει ρόλο στη δεύτερη σεζόν της σειράς «The Flight Attendant» του HBO που θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Απριλίου