Παρά τις συνεχείς αναβολές στην κυκλοφορία της ταινίας του «The French Dispatch», ο Ουές Άντερσον (Wes Anderson) εργάζεται ήδη για την επόμενη, στην Τσιντσόν της Ισπανίας, πόλη νοτιοανατολικά της Μαδρίτης.

Ο Άντερσον, που είναι από το Χιούστον, τελευταία φορά επέλεξε τις ΗΠΑ για τα γυρίσματα ταινίας το 2012 όταν κινηματογράφησε το Moonrise Kingdom στο Ρόουντ Άιλαντ.

Η παραγωγή της ταινίας, χωρίς τίτλο προς το παρόν, ξεκινά τον Ιούλιο, και σύμφωνα με τη El País, θα διαρκέσει μέχρι τον Σεπτέμβριο. Οι προετοιμασίες βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

Αρκετές δεκάδες εργαζόμενοι έχουν εντοπιστεί να χτίζουν τοπία ερήμων παρόμοια με αυτά που προβάλλονται σε κλασικές ταινίες γουέστερν, και να κατασκευάζουν σιδηροδρομικό σταθμό.

Ο Άντερσον δεν έχει μεταβεί ακόμη, αλλά πιθανότατα θα ταξιδέψει στην Ισπανία μετά τον εορτασμό της 20ής επετείου της ταινίας «The Royal Tenenbaums» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τραϊμπέκα, τον Ιούνιο.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με την ταινία, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας κυκλοφορίας, παραμένουν σύμφωνα το ΑΠΕ, σφραγισμένες.

Είναι πιθανόν ο Άντερσον να συμπεριλάβει στο καστ μερικούς από τους τακτικούς του συνεργάτες, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται ο Μπιλ Μάρεϊ, η Αντζέλικα Χιούστον και ο Όυεν Γουίλσον.

Η ταινία “The French Dispatch” θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, το οποίο επιστρέφει μετά από την αναβολή του περασμένου έτους.