Οι κρατήσεις μετά τις πλημμύρες στην περιοχή της Μαγνησίας, φαίνεται να έχουν μια πολύ συγκρατημένη και ουσιαστικά μειωμένου ενδιαφέροντος κίνηση. Ο πρόεδρος της Ένωσης ξενοδόχων Μαγνησίας κ. Γιώργος Ζαφείρης, μίλησε στην εκπομπή Ennitime is a good time και συγκεκριμέναστον δημοσιογράφο Φώτη Σπανό και στην Έννη Λεβέντη, παρουσιάζοντας τα δεδομένα της τουριστικής περιόδου αυτής της εποχής του φθινοπώρου, λέγοντας οτι παρόλο που όλοι εργάζονται εντατικά για την αποκατάσταση των ζημιών στο οδικό δίκτυο και ο καιρός είναι ακόμα καλός, δυστυχώς, οι επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή, είναι μειωμένη.

Δυστυχώς, προβλέπεται ένας βαρύς χειμώνας για τις επιχειρήσεις χειμερινού τουρισμού. Υπάρχουν πολύ λίγες κρατήσεις, δεδομένης της αβεβαιότητας που έχει κυριαρχήσει στον κόσμο. Θα πρέπει να φροντίσουμε να διατηρήσουμε πράσινες τις περιοχές μας, έτσι ώστε να υπάρξει κάποια ελπίδα για τη λειτουργία των επιχειρήσεων αυτών”.

Η στήριξη των επιχειρήσεων είναι μονόδρομος, με γενναία μέτρα τα οποία θα πρέπει να ληφθούν εγκαίρως με ουσιαστική, άμεση παρέμβαση. 

syn mag team