Υλικά για 6 άτομα
6 φύλλα φυτική ζελατίνη
6 λεμόνια ακέρωτα
4 πορτοκάλια ακέρωτα
150 γρ. ζάχαρη

Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ µε λίγο κρύο νερό µουλιάζουμε τις ζελατίνες για 5΄, μέχρι να µαλακώσουν και να φουσκώσουν. Χρησιµοποιώντας το εργαλείο ξεφλουδίσµατος των λαχανικών κόβουμε έξι λωρίδες φλούδας από κάθε λεµόνι και κάθε πορτοκάλι. Ρίχνουμε τις φλούδες σε κατσαρολάκι µαζί µε 400 ml νερό και τη ζάχαρη και σιγοβράζουμε σε µέτρια φωτιά, ανακατεύοντας ανά διαστήματα µέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Οταν δέσει το σιρόπι, τραβάμε το σκεύος από τη φωτιά, στύβουμε τη ζελατίνη καλά με τα χέρια και τη ρίχνουμε µέσα, ανακατεύοντας με μια σπάτουλα για να διαλυθεί.

Στύβουμε τα λεμόνια και τα πορτοκάλια έτσι ώστε να πάρουμε 150 ml χυµό από το κάθε φρούτο και προσθέτουμε τους χυµούς στο κατσαρολάκι µε το σιρόπι. Ανακατεύουμε καλά και ύστερα περνάμε το μείγμα από λεπτό σουρωτήρι. Το µοιράζουμε σε έξι ποτήρια ή µπολάκια. Μόλις κρυώσουν τελείως εκτός ψυγείου, παγώνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες μέχρι να πήξουν.