Υλικά Συνταγής

1 φάκελος ζελέ λεμόνι
1 φλιτζάνι τσαγιού χυμός πορτοκάλι
2 φλιτζάνια του τσαγιού πεπόνι σε κύβους

Εκτέλεση

Ζεσταίνετε τον χυμό πορτοκάλι και διαλύετε το περιεχόμενο του φακέλου με το ζελέ λεμονιού.
Πολτοποιείτε το 1 φλιτζάνι πεπόνι στο μπλέντερ και ανακατεύετε τον πολτό με το μείγμα. Προσθέτετε και τα κυβάκια πεπόνι. 
Αδειάζετε το μείγμα σε μεγάλη φόρμα για ζελέ ή το μοιράζετε σε ατομικά φορμάκια. Αφήνετε να παγώσει καλά πρν σερβίρετε.