Συστατικά:

1 ψαρονέφρι
1 μικρό λευκό κρεμμύδι
2 Πολύχρωμες πιπεριές
1/2 σκ σκόρδο
2 χούφτες σταφύλια χωρίς κουκούτσια
1 σφηνάκι ούζο
2 κολοκυθάκια
Δυόσμο
100 ml ζωμό ή νερό
Αλάτι, πιπέρι

Η συνταγή:

Κόβουμε σε λεπτές λωρίδες το ψαρονέφρι. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.
Κόβουμε σε κομμάτια τις πιπεριές και τα κολοκυθάκια.
Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το ψαρονέφρι σε ένα μεγάλο τηγάνι, στη συνέχεια το βγάζουμε σε ένα πιάτο, προσθέτουμε πάλι ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τα κολοκυθιά.
Αφήνουμε να μαλακώσουν και στη συνέχεια προσθέτουμε το ψαρονέφρι, τα σταφύλια ολόκληρα, το σκόρδο και σβήνουμε με το ούζο.
Μετά από 2 λεπτά αφού ανακατέψουμε προσθέτουμε τον ζωμό.
Τέλος πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο δυόσμο.