Υλικά Συνταγής

  • 8 μπουκετάκια μπρόκολου
  • 1 κρεμμύδι σε φέτες
  • 2 καρότα σε ροδέλες
  • 1 πιπεριά σε μπαστουνάκια
  • 4 πατάτες μισοβρασμένες, κομμένες σε κυβάκια
  • 8 ντοματίνια
  • 4 αυγά
  • 150 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα
  • 100 γρ. τριμμένη κεφαλογραβιέρα
  • 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Ζεματίζετε για λίγα λεπτά σε νερό που κοχλάζει τα καρότα και το μπρόκολο. Τα αποσύρετε και τα στραγγίζετε σε σουρωτήρι. Σοτάρετε σε τηγάνι ρίχνοντας πρώτα το λάδι τα λαχανικά τμηματικά. Τα αλατοπιπερώνετε και τα μεταφέρετε σε πυρίμαχο σκεύος ή ταψάκι.
  2. Χτυπάτε τα αυγά με το τυρί-κρέμα και λίγο αλατοπίπερο μέχρι να ομοιογενοποιηθούν. Περιχύνετε με το μείγμα τα λαχανικά, πασπαλίζετε την επιφάνεια με το τριμμένο τυρί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 18′-22′, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.