Μοσχαράκι ραγού

Υλικά

250 γρ. σπάλα μόσχου

1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο

1 καρότο ψιλοκομμένο

1 σκελ. σκόρδο ψιλοκομμένο

1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο

½ ποτήρι κρασιού λευκό κρασί

1 κλωναράκι θυμάρι

2 κόκκοι μπαχάρι μαύρο

3 κόκκοι ολόκληρο μαύρο πιπέρι

2 ντομάτες τριμμένες

50 ml ελαιόλαδο

Αλάτι

Εκτέλεση

Σε βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε με το ελαιόλαδο το μοσχάρι από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε τα λαχανικά και ανακατεύουμε μέχρι να μαραθούν. Σβήνουμε με το κρασί, ανακατεύουμε και προσθέτουμε τη σάλτσα τομάτας. Μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά για περίπου 2-2,5 ώρες. Σερβίρουμε και συνοδεύουμε με πουρέ πατάτας, ρύζι ή χυλοπιτάκι.