Υλικά
150γρ. ταραμά
1 φλιτζανάκι του καφέ νερό
1 κουτ. σούπας ζουμί από κρεμμύδι λιωμένο
χυμό από 2-3 λεμόνια
ξύσμα από 2 λεμόνια
1½-2 φλιτζάνια ηλιέλαιο
Διαδικασία
Βήμα 1
Χτυπάτε στο μπλέντερ τον ταραμά με το νερό, το ξύσμα λεμονιού και το ζουμί του κρεμμυδιού.
Βήμα 2
Ξεκινάτε να προσθέτετε σταδιακά και εναλλάξ χυμό λεμονιού και ηλιέλαιο μέχρι να πήξει η μους του ταραμά και να αποκτήσει την επιθυμητή οξύτητα. Τη διατηρείτε σε μπολ στο ψυγείο.