Υλικά

45 γρ. βούτυρο
50 γρ. καστανή ζάχαρη 1 αυγό
75 γρ. χαρουπόμελο
225 γρ. βιολογικό αλεύρι από σιτάρι
1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλας
1/2 φακελάκι baking powder

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180° C.
Ανακατέψτε το βούτυρο και τη ζάχαρη.
Προσθέστε το αυγό, το χαρουπόμελο, το αλεύρι, το baking powder και την κανέλα. Βάλτε όση κανέλα θέλετε.
Απλώστε τη ζύμη σ’ έναν αλευρωμένο πάγκο ή σε αντικολλητικό χαρτί.


Κόψτε τη ζύμη σε δίσκους με τη βοήθεια ενός κουπάτ της αρεσκείας σας.
Βάλτε τα μπισκότα σ’ένα ταψί καλυμμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήστε τα για περίπου 12-15 λεπτά στους 180° C.
Tip: Μπορείτε να βάλετε τη ζύμη στο ψυγείο για να τη δουλέψετε πιο εύκολα μετά.