Υλικά (για 8 μπιφτέκια)

    500 γρ. κιμά κοτόπουλο

    1 μικρό κρεμμύδι ξερό, τριμμένο

    1 μικρή ντομάτα, τριμμένη

    1 κ.σ. ελαιόλαδο

    1 αυγό

    1 κ.γ. ξύδι

    1 κ.γ. μουστάρδα

    1 κ.γ. ρίγανη

    4 κ.σ. νιφάδες βρόμης

    1 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο

    αλάτι

    πιπέρι, φρεσκοτριμμένο

Eκτέλεση

Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ τον κιμά κοτόπουλο.

Περνάμε το κρεμμύδι και την τομάτα από το χοντρό του τρίφτη και τα προσθέτουμε στο μπολ.

Προσθέτουμε όλα τα υλικά στο μπολ.

Ζυμώνουμε καλά το μείγμα.

Το αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξει για μισή ώρα.

Βγάζουμε το μείγμα από το ψυγείο.

Λαδώνουμε καλά ένα ταψάκι.

Πλάθουμε τα μπιφτέκια.

Ψήνουμε τα μπιφτέκια κοτόπουλο στους 170°C στον αέρα για 50 λεπτά (στα μισά τα γυρίζουμε).

Εναλλακτικά, τα ψήνουμε σε σχαροτήγανο και από τις δύο πλευρές.

www.ow.gr