Υλικά

    4 -6 αυγά (ανάλογα την ποσότητα που θέλετε να φτιάξετε)

    2 φέτες γαλοπούλα ή ζαμπόν

    3 πατάτες καθαρισμένες και κομμένες

    Ελαιόλαδο για να τηγανίσουμε τις πατάτες

    2 κ.σ. κεφαλοτύρι

    2 κ.σ. γκούντα

    2 κ.σ. βούτυρο

    1 κ.σ. γάλα

    Αλάτι-φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με λίγο γάλα, προσθέτουμε τα τυριά, τη γαλοπούλα ή το ζαμπόν και αλατοπιπερώνουμε.

Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο, ρίχνουμε τις πατάτες -αφού τις έχουμε πρώτα τηγανίσει- τις απλώνουμε και τις περιχύνουμε με τα χτυπημένα αυγά.

Όταν η ομελέτα μας ροδίσει απ’ τη μία πλευρά, με τη βοήθεια ενός μεγάλου πιάτου την αναποδογυρίζουμε και την τηγανίζουμε για ακόμη 3 με 4 λεπτά ανάλογα την ένταση της κουζίνας μας, μέχρι να ροδίσει.