Υλικά συνταγής για μπουγιουρντί

κίτρινο τυρί τριμμένο στον τρίφτη
ντομάτα σε κομμάτια
1 κτσ. βασιλοπιπεριά
φέτα θρυμματισμένη
πολύχρωμες πιπεριές ψιλοκομμένες
ρίγανη-θυμάρι, μπούκοβο
μαϊντανό ψιλοκομμένος
ελαιόλαδο
γραβιέρα τριμμένη

Εκτέλεση συνταγής για μπουγιουρντί

Ξεκινάμε την συνταγή βάζοντας την ντομάτα σε ένα πήλινο σκεύος ψησίματος.
Βάζουμε την βασιλοπιπεριά, ανακατεύουμε.
Συμπληρώνουμε την φέτα και κατόπιν τις πιπεριές.
Πασπαλίζουμε με ρίγανη, θυμάρι, μπούκοβο και μαιντανό.
Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, την τριμμένη γραβιέρα και τέλος κίτρινο τυρί.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να πάρει χρώμα το τυρί